HomeMUSIC-OLDXSCAPE: Το καινούριο album του Michael Jackson

XSCAPE: Το καινούριο album του Michael Jackson

Στις 13 Μαϊου θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του Michael Jackson και θα περιλαμβάνει 8 νέα τραγούδια. Η Epic Records θα κυκλοφορήσει το album, με παραγωγό τον L.A Reid ο οποίος θα συμμαχήσει με άλλους γνωστούς παραγωγούς όπως τον Timbaland, τον Rodney Jerkins και τον John McClain για να μιξάρουν τη μουσική.

 

Ο δίσκος θα περιλαμβάνει 8 νέες ηχογραφήσεις του τραγουδιστή και θα είναι διαθέσιμος και σε deluxe έκδοση με τις αυθεντικές, μη επεξεργασμένες ηχογραφήσεις. Από 1 Απριλίου θα μπορούν να γίνονται οι προ-παραγγελίες στα iTunes.

 

Ο τίτλος του album: XSCAPE, τιμά τη διαδικασία επιλογής των ονομάτων για τα album του θρυλικού MJ, ο οποίος πάντα επέλεγε για τίτλο κάθε δίσκου, ένα συμπεριλαμβανόμενο τραγούδι του και ξεκινώντας από το THRILLER οι τίτλοι ήταν πάντα μονολεκτικοί.

 

Ο John Branca και ο John McClain, οι συμπαραγωγοί είπαν για το album: ” Ο Michael ήταν πάντα στο σημείο αιχμής και ερχόταν συνεχώς σε επαφή με καινούριους παραγωγούς, ψάχνοντας καινούριους ήχους. Ήταν πάντα πρέπων και σύγχρονος. Αυτά τα τραγούδια αιχμαλωτίζουν αυτό το πνεύμα. Ευχαριστούμε τον L.A Reid για το όραμά του.”

 

Η Cameron Diaz λυγίζει για το διαζύγιο της Gwyneth Paltrow!

 

Δείτε επίσης: Πόρος: Το νησί των ποιητών!

Διαβαστε επισης

loading...