HomeSHOWBIZ"Το “YFSF” ήταν ένα καλό ξεκίνημα για να μπω ξανά στα πράγματα"

“Το “YFSF” ήταν ένα καλό ξεκίνημα για να μπω ξανά στα πράγματα”

Για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του Αντ1 και για τα κίνητρα που την οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση μίλησε η πασίγνωστη καλλιτέχνις!

 

Ο λόγος για την πανέμορφη Μτέτυ Μαγγίρα, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για αυτή της την απόφαση!

 

 

“Το κίνητρο για να πάω ήταν ότι ένα μέρος της δουλειάς μου έχει να κάνει με τις μεταμορφώσεις. Δεν είναι η βασική δουλειά μου αλλά έχει να κάνει με ένα κομμάτι της δουλειάς μου και μου ταιριάζει. Συν το ότι είχα καιρό να δουλέψω και ήθελα να βγω από το σπίτι και να κάνω κάποια πράγματα, γιατί με τα παιδιά τα είχα βάλει όλα σε δεύτερη μοίρα. Ήταν ένα καλό ξεκίνημα για να μπω ξανά στα πράγματα, απλώς ήρθε λίγο νωρίτερα από το φανταζόμουν γιατί τώρα κλείνει τρεις μήνες το μωρό και είναι λίγο περιορισμένα τα πράγματα και δύσκολα πήρα την απόφαση να πω το “ναι”, είπε χαρακτηριστικά!

 

Οι δύσκολες στιγμές του Λευτέρη Πανταζή!

 

όσο για το πόσο δύσκολο ήταν να αφήσει τα παιδιά της σε τόσο μικρή ηλικία και να συμμετάσχει στο show, η Μπέτυ δήλωσε: “Είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν καθόμουν καθόλου από το ’96- ’97 που ξεκίνησα να δουλεύω και πολλές φορές έκανα και δύο και τρία πράγματα. Πρέπει να βρεις την ισορροπία σου γιατί δεν μπορείς να είσαι στους ρυθμούς που ήσουν με τα παιδιά, εκτός αν τα μεγαλώνουν άλλοι. Τώρα ψάχνω να βρω την ισορροπία γιατί πριν ήμουν τελείως σπίτι και ούτε αυτό μου άρεσε… Μου λείπει η δουλειά μου, την γουστάρω. Νιώθω δημιουργική και μου έλειπε όλο αυτό. Είναι δύσκολο να τα κάνεις όλα κι έχεις και τις ενοχές της μάνας γιατί σου λείπουν τα παιδιά”.

 

 

Δείτε επίσης: XSCAPE: Το καινούριο album του Michael Jackson

Διαβαστε επισης

loading...