HomeMEDIAΑυτός ο τύπος κατέκτησε με το σπαθί του το βραβείο με τα...

Αυτός ο τύπος κατέκτησε με το σπαθί του το βραβείο με τα χειρότερα τατουάζ!

Ο Dirk από το Σιάτλ, στην εκπομπή “Αmerica’s Worst Tattoos“, αναφέρθηκε στα τατουάζ που “χτύπησε” στο κορμί του όταν ακόμα ήταν μικρός σε ηλικία και που του χάρισαν τον τίτλο του ανθρώπου με τα χειρότερα tatoo της Αμερικής.

 

Τα τατουάζ έγιναν πριν παντρευτεί και όπως αναφέρει ο σχεδιαστής αυτών “Μπορώ να καταλάβω το λόγο που είναι αστεία, αλλά είναι ένας παντρεμένος άνδρας και τώρα δεν μπορεί να κατεβάζει πια το παντελόνι του στα μπαρ”.

 

Ο Dirk, ισχυρίζεται, πως τα τατουάζ αυτά είναι αποτέλεσμα ενός χαμένου στοιχήματος από το φίλο του Byrd για το ποιος θα παντρεύτει πρώτος από τους δύο τους. Ο Dirk το έχασε και το “πλήρωσε” με αυτόν τον τρόπο. Ο φίλος του συμπληρώνει πως πρόκεται να έρθουν και ανάλογες στιγμές ρεζιλέματος για το φίλο του!

 

Το ένα τατουάζ έχει χτυπηθεί στο πάνω μέρος του ποδιού του και παρουσιάζει ένα λουκάνικο με ένα πόδι και με μια θηλειά στο λαιμό του.

 

Το άλλο δείχνει ένα δεινόσαυρο να τρώει ένα κομμάτι ζαμπόν στο στήθος του με τη ρώγα του να είναι το τέλος του κρέατος ώστε να φαίνεται πιο ρεαλιστικό. Η άλλη του ρώγα είναι μαυρισμένη.

 

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, δικαίως κέρδισε το βραβείο με τα χειρότερα τατουάζ!

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

 

 

Ποιος καλεσμένος χούφτωσε το στήθος της Μπεκατώρου!

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...