HomeSHOWBIZΕίδηση ξεκατίνιασμα! Λάκης Γαβαλάς.. ποιες δεν του αρέσουν καθόλου και λέει ότι...

Είδηση ξεκατίνιασμα! Λάκης Γαβαλάς.. ποιες δεν του αρέσουν καθόλου και λέει ότι προσπαθεί να τις θάψει με ωραίο τρόπο;

Ο Λάκης επέστρεψε για τα καλά από την φυλακή και δεν χαρίζεται σε κανέναν ή μάλλον να πούμε σε καμία! Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν καλεσμένος στο όμορφο παρεάκι του Alpha και μίλησε μεταξύ άλλων για την Δέσποινα Βανδή, την Κατερίνα Καινούργιου και όλες τις άλλες εγχώριες celebrities που αποφάσισαν να γίνουν σχεδιάστριες..

Κορμί θανατηφόρο! Δείτε την αποκαλυπτική εμφάνιση της Δήμητρας Αλεξανδράκη πάνω στην πασαρέλα!

«Υπάρχουν πολλές, η Καινούργιου, η Χρουσαλά η Βανδή κ.α. Πιστεύω πως είναι μια έπαρση που έχουν όλοι οι άνθρωπου που υπήρξαν καταναλωτές να γίνουν δημιουργοί. Το καταλαβαίνω. Και στο εξωτερικό έχει συμβεί στο παρελθόν. Δεν μου αρέσουν, αλλά προσπαθώ να τις θάψω με έναν ωραίο τρόπο. Οι επόμενοι καλλιτέχνες ας κάνετε άλλο, όχι ρούχα, μπιζού και αξεσουάρ. Βρείτε κάτι όλοι, όχι μόνο να σχεδιάζετε. Με ρώτησαν τις προάλλες αν μου άρεσε η δημιουργία της Βανδή που κόστιζε 99 ευρώ και απάντησε πως δεν φαίνεται ούτε για 29, αλλά η τραγουδίστρια έχει ωραία κορμοστασιά και την υποστηρίζει”.

Είδηση που σοκάρει! Γνωστό μοντέλο με πολύχρονη καριέρα στον χώρο της μόδας αποκαλύπτει τώρα 15 χρόνια μετά ότι είναι τρανσέξουαλ!

Διαβαστε επισης

loading...