HomeSHOWBIZΗ εντυπωσιακή γυναίκα, που κρύβεται πίσω από την επιτυχία Iron Mike!

Η εντυπωσιακή γυναίκα, που κρύβεται πίσω από την επιτυχία Iron Mike!

Έχει βρει το δάσκαλό του ο Μιχάλης Ζαμπίδης!

 

Η μάνατζέρ του, Τόνια Φουσέκη, φαίνεται πως τα τελευταία 7 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του αθλητή τόσο επαγγελματικά όσο και -όπως λένε οι φήμες- προσωπικά. Η μάνατζέρ του σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και στη συνέχεια επέλεξε να ασχοληθεί με δημόσιες σχέσεις.

 

Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: “Θεωρούσα αδιανόητο το να ασχοληθώ με το kick boxing, παρ’ όλα αυτά όταν γνώρισα τον Μιχάλη άλλαξα γνώμη“. Από τη μεριά του ο Iron Mike λέει τα καλύτερα για τη μανατζερ του και χαρακτηριστικά σημειώνει: “Λυπάμαι αυτούς με τους οποίους διαπραγματεύεται. Είναι πολύ σκληρή!”

 

http://i1.prth.gr/images/7918928E2C7676037DB722CFA6939710.jpg

σα αδιανόητο το να ασχοληθώ με το kick boxing, παρ’ όλα αυτά όταν γνώρισα τον Μιχάλη άλλαξα γνώμη», αναφέρει συχνά-πυκνά σε παρέες της η πανέμορφη Τόνια. Από την πλευρά του ο Μιχάλης όταν τοποθετείται για την Τόνια «στάζει μέλι», «Η Τόνια είναι πάντα δίπλα μου», ενώ τονίζει αστειευόμενος: «Λυπάμαι αυτούς με τους οποίους διαπραγματεύεται. Είναι πολύ σκληρή!». – See more at: http://www.aniwthoi.net/2014/04/iron-mike-photo.html#sthash.f3XCsaW9.dpuf
Με τον Μιχάλη Ζαμπίδη γνωρίστηκαν πριν επτά χρόνια, όταν εκείνος αναζητούσε νέους συνεργάτες προκειμένου να προωθήσει την καριέρα του. Συνδετικός κρίκος ήταν ο Κώστας Σόμμερ, του οποίου η Τόνια είχε αναλάβει την επικοινωνία για αρκετό καιρό.

«Θεωρούσα αδιανόητο το να ασχοληθώ με το kick boxing, παρ’ όλα αυτά όταν γνώρισα τον Μιχάλη άλλαξα γνώμη», αναφέρει συχνά-πυκνά σε παρέες της η πανέμορφη Τόνια. Από την πλευρά του ο Μιχάλης όταν τοποθετείται για την Τόνια «στάζει μέλι», «Η Τόνια είναι πάντα δίπλα μου», ενώ τονίζει αστειευόμενος: «Λυπάμαι αυτούς με τους οποίους διαπραγματεύεται. Είναι πολύ σκληρή!». – See more at: http://www.aniwthoi.net/2014/04/iron-mike-photo.html#sthash.f3XCsaW9.dpuf

Διαβαστε επισης

loading...