HomeMUSIC-OLDΜετά τον Chris Brown ποιος άλλος γνωστός τραγουδιστής ξυλοκόπησε την αρραβωνιαστικιά του;

Μετά τον Chris Brown ποιος άλλος γνωστός τραγουδιστής ξυλοκόπησε την αρραβωνιαστικιά του;

Ο Chris Brown έκανε την αρχή και τώρα όλοι και περισσότεροι τραγουδιστές απλώνουν χέρι στις γυναίκες τους. Ο ίδιος ο ράπερ αρνείται τις κατηγορίες αλλά η αστυνομία το διερευνά.

 

Πρόκειται για τον ράπερ The Game που κατηγορείται για το ξυλοδαρμό της αρραβωνιάστικιάς του: Tiffney Cambridge. Κατηγορείται για επίθεση κατα της μητέρας των παιδιών του και λέγεται πως της έσπασε τη μύτη. Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό και έχει και φωτογραφίες με τα τραύματα της Tiffney.

 

Ο ίδιος ο ράπερ είπε πως υπήρξε ένα περιστατικό αλλά δεν την άγγιξε ποτέ. Μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος ο The Game έγραψε στο Instagram:

 

“Δε θέλω να ρίξω στάχτη σε αυτές τις ψευδείς κατηγορίες αλλά η αλήθεια σίγουρα θα βγει προς τα έξω. Πάντα κοιτάω για τη προστασία των παιδιών μου και δεν άπλωσα ποτέ χέρι στη Tiffney. Το μόνο που θέλω είναι μια ευκαιρία να συνεχίσω με τη ζωή μου και να μου επιτρέπεται να είμαι ο ίδιος πατέρας στα παιδιά μου που ήμουν από τη μέρα γέννησής τους. Μπορείτε να με κρίνετε αλλά να ξέρετε…η καρδιά μου και οι προθέσεις μου είναι αγνές.”

 

 

«Κάτω παρτάλι»: Η ξεκαρδιστική συνέχεια mou!

 

Δείτε επίσης: EΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!! Η Ελένη Μενεγάκη έσκασε στην εκπομπή ΧΩΡΙΣ φούστα και μας έστειλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ!

 

 

Διαβαστε επισης

loading...