HomeCINEMAΠασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ετοιμάζει σενάριο ταινίας για το Hollywood!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ετοιμάζει σενάριο ταινίας για το Hollywood!

Μετά την επιτυχημένη του συμμετοχή σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης και με αρκετά σημαντική καριέρα στην υποκριτική στο Los Angeles, ο ηθοποιός είναι έτοιμος να γράψει το πρώτου του σενάριο!

 

Ο λόγος για τον Μάνο Γαβρά. ο οποιος έδωσε συνέντευξη σε ελληνικό περιοδικό και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του στην Αμερική!

 

 

Αρχικά ο ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του στην σειρά Glee στην οποία συμμετείχε: “Πέρασα πολύ όμορφα. Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές, μου παρείχαν άνεση, σε σημείο χλιδής. Από τη στιγμή που με παρέλαβε ο οδηγός από το σπίτι μου στο Λος Άντζελες για να με πάει στο αεροδρόμιο μέχρι την ώρα που επέστρεψα, πέντε μέρες αργότερα, το μόνο που με απασχολούσε ήταν η δουλειά.”

 

Ο “Christian Grey” βραβεύτηκε! (photo)

 

Επίσης αποκάλυψε τα σχέδιά του για να γράψει ένα δικό του σενάριο για ταινία, με σκοπό να γυριστεί στο Hollywood: Πρόκειται να πρωταγωνιστήσω σε δύο ταινίες αμερικανικής παραγωγικές αρχές και τέλη καλοκαιριού αντίστοιχα. Περιμένουμε να πάρουν το τελικό πράσινο φως. Η μία μάλιστα πρόκεται να γυριστεί στην Κρήτη και η άλλη στην Κω και τη Νέα Υόρκη. Επιπέλον συμφωνήσαμε με έναν βραβευμένο σκηνοθέτη, να βάλει την υπογραφή του σε μία αμερικανική ταινία, δικού μου σεναρίου, που σκοπεύουμε να γυρίσουμε στα ελληνικά νησιά.

 

 

Δείτε επίσης: Ομαδική έκθεση «Μυστικός Δείπνος»

 

 

Διαβαστε επισης

loading...