HomeMUSIC-OLDΤο Athensbars βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και σας μεταφέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ εικόνες από...

Το Athensbars βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και σας μεταφέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ εικόνες από την τελευταία εμφάνιση της Lady Gaga!

Ήταν το τελευταίο show στον ιστορικό χώρο του Roseland Ballroom και το Athensbars ήταν εκεί!

 

Ο απίστευτος χώρος κάνει τις νύχτες της Νέας Υόρκης μοναδικές από το 1919! Η επιλογή για να κλείσει λοιπόν αυτό το ιστορικό κέντρο ήταν η καταλληλότερη με τη συναυλία της Lady Gaga. Μάλιστα η τραγουδίστρια έδωσε 7 μοναδικά show!

 

To Athensbars.gr βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και απόλαυσε την κορυφαία ποπ-σταρ των τελευταίων χρόνων στο μοναδικό της show. Η ίδια εμφανώς μόλις ανέβηκε στη σκηνή παραδέχτηκε οτι έκλαψε πριν βγει και είπε εμφανώς συγκινημένη: “Και έρχεται μια μέρα που ξαφνικά ξυπνάς και ξέρεις ποιος είσαι”, μια άψογη πάσα για το εναρκτήριο τραγούδι της “Born This Way”.

 

 

Η Lady Gaga χάρισε σε όσους παρευρέθηκαν μια θεαματική βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό και απίστευτο show! Αν και τελευταία βραδιά δεν προέκυψαν εκπλήξεις, ούτε guest εμφανίσεις όπως συνηθίζεται. Η τραγουδίστρια φρόντισε να διατηρήσει το πρόγραμμα αυτούσιο, χωρίς να παρακλίνει στο παραμικρό! 

 

 

Για να αντιληφθείτε τη σημαντικότητα του χώρου, αρκεί να αναλογιστείτε πως το Roseland Ballroom, έχει φιλοξενήσει ιερά τέρατα της μουσικής. Στη δεκαετία του 30 δέσποζε η παρουσία του Count Basie, ενώ μέχρι και στα 90’s γέμιζε με 3.500 άτομα σε συναυλίες των Nirvana και των Red Hot Chilli Peppers! Ακόμα και η ίδια η Lady Gaga έχει παραδεχτεί σε πρόσφατη συνέντευξή της, ως βέρα νεοϋορκέζα πως έχει σπάσει τη μύτη της, όταν βρισκόταν στο λύκειο σε συναυλία των Franz Ferdinand!

 

 

 

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για την οικονομική του πανωλεθρία…

Διαβαστε επισης

loading...