Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η Ελένη Ψυχούλη στην ανανεωμένη της κουζίνα μαγειρεύει με τους καλεσμένους της συνταγές για όλες τις κουζίνες με προσιτά υλικά, πρωτότυπους συνδυασμούς, εύκολες τεχνικές, νοστιμιά και πρωτοτυπία. Οι στήλες της κάθε ημέρας αλλάζουν!
Tη Mεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου η κουζίνα γεμίζει πασχαλινές συνταγές. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Σπύρος Παγιατάκης φτιάχνει αρνίσιο μπούτι μαριναρισμένο με πιπέρια, ο Ανδρέας Λαγός αποκαλύπτει τη συνταγή για ένα τσουρέκι με γέμιση και ξηρούς καρπούς ενώ η δημοσιογράφος Μαρία Πετρίδη ετοιμάζει μια εύκολη κολοκυθόπιτα με λουκάνικο.
Τη Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου μαγειρεύουν ο Γιάννης Στανίτσας και ο Ανδρέας Λαγός. Ο Γιάννης φτιάχνει τζιγεροσαρμάδες με λαχανικά για συνοδευτικό και ο Ανδρέας ετοιμάζει γύρο από αρνίσια συκωταριά και μια ανοιξιάτικη ελαφριά σαλάτα.
Τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου στην κουζίνα της Ελένης έρχεται ο Chef Γιώργος Χλούζας και ο Παναγιώτης Παρδαλίδης από τη Θεσσαλονίκη. Δείχνουν συνταγές για το πασχαλινό τραπέζι και φτιάχνουν ανοιχτή πίτα με σαλάμι Λευκάδος, μια πλούσια πράσινη σαλάτα και αρνάκι μαγειρεμένο με ρεβίθια στη γάστρα.
Τη Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου μαγειρεύει ο Ανδρέας Λαγός με τον Chef Αριστοτέλη Μέγκουλα από την Κέρκυρα. Ο Αριστοτέλης δείχνει εναλλακτικές συνταγές για το Πάσχα, για όσους δεν προτιμούν το αρνί. Η πρότασή του είναι γεμιστές φτερούγες κοτόπουλου και συκωτάκια κοτόπουλου με τα μπαχαρικά της παστιτσάδας. Ο Ανδρέας δείχνει μια εύκολη συνταγή για να μην πεταχτούν τα βραστά αβγά του Πάσχα που έχουν περισσέψει.
Τη Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου μαγειρεύουν νηστίσιμα η Γεωργία Κοφινά και η Αντωνία Παπακωνσταντίνου. Κάνουν πλεξούδα το ψωμί με τρεις διαφορετικές γεμίσεις, τις γλυκόξινες μπάμπιες στον φούρνο και την εύκολη ταχινόπιτα με έτοιμο φύλλο.