HomeAGENDACU Restartup @ Ρομάντσο

CU Restartup @ Ρομάντσο

Restart είναι να δίνεις ευκαιρίες σε νέες ιδέες, νέες αντιλήψεις και νέους ανθρώπους. Το Bios Ρομάντσο  και το CU  διοργανώνουν το CU Restart Up@Ρομάντσο, ένα διαγωνισμό που καλεί τους νέους να εκφραστούν ελεύθερα και να διεκδικήσουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στη θερμοκοιτίδα του Bios Ρομάντσο.

 

Ο α’ γύρος του διαγωνισμού που είχε ως θέμα τη δημιουργία ενός φωτορομάντζου με θέμα «Restart στη ζωή μας» ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2013 και οι 4 νικητές έχουν ήδη εγκατασταθεί στη θερμοκοιτίδα κάνοντας το δικό τους επαγγελματικό restart.

 

Οι νικητές, πέρα από τη στέγαση της δραστηριότητάς τους, έχουν την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της θερμοκοιτίδας και με δημιουργούς με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, να γνωρίζουν πρακτικές καταξιωμένων επαγγελματιών και να παρουσιάζουν στο κοινό περισσότερα δείγματα από τη δουλειά τους. Η συνεχής αλληλεπίδραση των μελών της θερμοκοιτίδας συμβάλλει στην εξέλιξη κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, αλλά και στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συνόλου παραγωγής  που θα τροφοδοτήσει την πολιτισμική και ιστορική συνέχεια της πόλης.

 

Οι νικητές του πρώτου γύρου άνοιξαν τις πόρτες του καινούριου τους στούντιο στο Ρομάντσο για να εγκαινιάσουν την πρώτη τους έκθεση αλλά και την εγκατάστασή τους στην θερμοκοιτίδα!

 

Δεύτερος Γύρος Διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο

Το Bios Ρομάντσο και το CU ανακοίνωσαν την έναρξη του δεύτερου γύρου του διαγωνισμού CU Restart Up@Ρομάντσο, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν νέοι 18-28 ετών με δημιουργική δραστηριότητα και να διεκδικήσουν επιπλέον 4 θέσεις στη θερμοκοιτίδα του Bios Ρομάντσο.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκφραστούν ελεύθερα με φαντασία και ευρηματικότητα και χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο το κινητό τους, να δημιουργήσουν ένα βίντεο, στο οποίο θα παρουσιάζουν τη δραστηριότητά τους και τους λόγους που θα ήθελαν να κερδίσουν μία θέση στη θερμοκοιτίδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής στο δεύτερο γύρο του CU Restart Up@Ρομάντσο έως τις 3 Μαΐου στο www.vodafonecu.gr/restartup

 

Διαβαστε επισης

loading...