HomeSHOWBIZΓιώργος Σαμπάνης: Παραδέχτηκε τη σχέση του με την Πατρίσια Περιστέρη!

Γιώργος Σαμπάνης: Παραδέχτηκε τη σχέση του με την Πατρίσια Περιστέρη!

Λίγες ώρες μετά την έντονη άρνηση της Πατρίτσια Μιλικ Περιστέρη και τις δηλωσεις της ότι ούτε που γνωρίζει το Γιώργο Σαμπάνη,ήρθε η ώρα του τρραγουδιστή να απαντήσει στις σχετικές φήμες. Μιλώντας στην κάμερα της Πρωινής Μελέτης παραδέχτηκε τη σχέση του με την Πατρίτσια Μιλικ Περιστέρη λέγοντας: "Αν η ερώτησή σου είναι αν είμαστε μαζί με την Πατρίτσια, η απάντηση είναι ναι".

Παράλληλα δήλωσε "Μέχρι στιγμής δεν είχα προκαλέσει με τη ζωή μου. Τον τελευταίο καιρό έχω έρθει σε μία αμηχανία. Δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρουν όλα αυτά τον κόσμο, εμένα μου προκαλεί αδιαφορία και ελπίζω πως κάποια στιγμή όλα αυτά θα σταματήσουν".

Επίσης μίλησε και για τη συνεργασία του με την Πατρίτσια στο νέο του video clip "Στο νέο μου βιντεοκλίπ δεν θα είμαι μόνος μου, θα είναι μαζί μου η μπάντα μου και θα πρωταγωνιστεί η Πατρίτσια. Η πρόταση έγινε πριν από πάρα πολύ καιρό από τους συνεργάτες μου, σε μία περίοδο όπου ψάχναμε μία πρωταγωνίστρια. Ουσιαστικά το σενάριο του κλιπ είναι βασισμένο στους στίχους, το τραγούδι λέγεται "Μακριά για Όσο Ζω'", και είναι η περιγραφή ενός ονείρου".

Διαβαστε επισης

loading...