HomeSHOWBIZΑν είναι δυνατόν! Έκαναν photoshop στον 9μηνών πρίγκιπα Γεώργιο για να φαίνεται...

Αν είναι δυνατόν! Έκαναν photoshop στον 9μηνών πρίγκιπα Γεώργιο για να φαίνεται πιο… υγειής!

Το να θες να φτιάξεις λίγο την εικόνα ενός celebrity κάποιας ηλικίας με κάποιες ατέλειες που ο ίδιος δε θέλει να φανούν, και να το κάνεις με την συναίνεσή του να το καταλάβουμε.

Και όμως αυτός ο κύριος έχει φοβία με την…Kim Kardashian!

Το να “παίξεις” με το Photoshop σε ένα παιδάκι που είναι μια χαρά μόνο και μόνο για να το δείξεις καλύτερο… ε είναι “αρρώστια”. Πόσο μάλλον όταν δεν τρέχει τίποτα και με το παιδάκι αυτό. Και όμως, το γνωστό περιοδικό ΟΚ, “πείραξε” τις φωτογραφίες του βασιλικού ζεύγους, προσθέτοντας ροζ χρώμα στα μάγουλα του πιτσιρικά, κάνοντάς τον πιο ξανθό και ανοίγοντας το πράσινο χρώμα των ματιών του για να φαίνεται πιο έντονο.. Και όλα αυτά επειδή τους φαινόταν χλωμός. Σάλος έχει ξεσπάσει κατά του περιοδικού του οποίου υπεύθυνοι δηλώνουν ότι δεν επεξεργάστηκαν τις φωτογραφίες του νεαρού πρίγκιπα περισσότερο από το συνηθισμένο!

Backlash: Fans of the Royal Family have taken to Twitter to voice their confusion at why anyone would feel the need to Photoshop a baby. 'Utterly weirded out by Us Weekly's Photoshopping of Baby George,' wrote one person. 'Why would they do this? Baffled.'

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/04/25/article-2613138-1D36D31800000578-603_470x651.jpg Before and after: Us Weekly has been accused of airbrushing Prince George on the cover of the magazine's latest issue (pictured right in a scanned photo), giving him rosier cheeks, greener eyes and more strawberry blonde hair and eyebrows than the original, unedited photo (left)

Απίστευτο! Ποιός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει εξώγαμο παιδί!

Διαβαστε επισης

loading...