HomeMEDIAΚαι όμως! Μερικές απλές κινήσεις αποκαλύπτουν αν σας περιμένει ένας μακρύς και...

Και όμως! Μερικές απλές κινήσεις αποκαλύπτουν αν σας περιμένει ένας μακρύς και υγιής βίος!

Τρεις απλές ασκήσεις αρκούν για να δείξουν πόσο θα ζήσετε…

 

Αν τη στιγμή που διαβάζετε αυτήν την πρόταση καταφέρετε να πεταχτείτε σαν ελατήριο από την καρέκλα σας, στη συνέχεια κάνετε μια δυνατή χειραψία με κάποιον και μπορέσετε να κρατήσετε την ισορροπία σας στο ένα πόδι για 30 δευτερόλεπτα με τα μάτια σας κλειστά, τότε τα νέα είναι καλά, τουλάχιστον σύμφωνα με τη Dr Rachel Cooper από το University College του Λονδίνου!

 

Σύμφωνα με την Dr Cooper,  οι μεσήλικες που μπορούν να φέρουν εις πέρας τις τρεις παραπάνω απλές ασκήσεις, έχουν περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν μια μακρά και υγιή ζωή. Αντίθετα, όσοι δεν κάνουν καλή χειραψία δυσκολεύονται να σηκωθούν γρήγορα από εκεί που κάθονται και πασχίζουν για να κρατήσουν την ισορροπία τους στο ένα πόδι, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνουν μέσα στην επόμενη δεκαετία.

 

Μέρη που πρέπει να δείτε πριν… εξαφανιστούν !

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας προέκυψαν ύστερα από τη συμμετοχή 1.355 αντρών και 1.411 γυναικών. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι δε μπορούσαν να φέρουν εις πέρας τις τρεις απλές αυτές ασκήσεις στα 53 τους χρόνια, είχαν 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μέσα στα επόμενα 13 χρόνια!

 

 

Δείτε επίσης: Πασίγνωστη σταρ με καλλίγραμμο κορμί δηλώνει: όχι σε πλαστικές, ναι στη γυμναστική!

Διαβαστε επισης

loading...