HomeMEDIAΟ απίστευτος αριθμός τηλεθεατών που έστω για ένα λεπτό είδε "The voice"...

Ο απίστευτος αριθμός τηλεθεατών που έστω για ένα λεπτό είδε “The voice” την Παρασκευή!

Ο ημιτελικός του «The Voice» την Παρασκευή 2 Μαΐου, ήταν ένα άνευ προηγουμένου τηλεοπτικό υπερθέαμα! Μοναδικές ερμηνείες, ξεχωριστές μουσικές εμφανίσεις από κορυφαίους καλλιτέχνες και πολλές εκπλήξεις, μετέτρεψαν το Live σ’ ένα μεγάλο πάρτι… που δεν έχασε κανείς! Για πρώτη φορά στη σκηνή του “THE VOICE” 7 κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες και ένα συγκρότημα συνεργάστηκαν με τους 8 διαγωνιζόμενους και έδωσαν στο live την πιο γιορτινή διάσταση.

Σχόλια – φωτιά στο Twitter μεταξύ Καμμένου και “Ποταμιού”

Το τηλεοπτικό κοινό έμεινε συντονισμένο στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσει τον πολυαναμενόμενο ημιτελικό του μεγαλύτερου show της ελληνικής τηλεόρασης και το αποτέλεσμα ήταν το “THE VOICE” να κερδίσει εξαιρετικά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ξεπερνώντας το 50% στην πλειοψηφία των κοινών που το παρακολούθησαν.

Πιο συγκεκριμένα: στο δυναμικό κοινό 15-44 συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό από την έναρξη, φτάνοντας το 53,6%. Στις γυναίκες 15-24 η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στο 62,6% και στις γυναίκες 25-44 στο 55,8%. Έστω και για ένα λεπτό τον ημιτελικό του  “THE VOICE” παρακολούθησαν 4.190.000 άτομα και κατά μέσο όρο έμειναν στον ΑΝΤ1 περίπου 1.600.000 τηλεθεατές. Στο σύνολο του κοινού σημείωσε επίσης το υψηλότερο ποσοστό από την έναρξη με μερίδιο 41%.

Πρώτος στη Ζώνη του σε όλα τα κοινά και με πολύ μεγάλη διαφορά τερμάτισε ο ημιτελικός του  “THE VOICE”. H διαφορά στο δυναμικό κοινό 15-44 έφτασε τις 40,5 μονάδες. Μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 με το ποσοστό να αγγίζει σχεδόν το 61% που μεταφράζεται σε 54 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό. Ακολούθησαν οι γυναίκες 25-44 που έδωσαν προβάδισμα 40,8 μονάδων!

Δείτε πως πάει για ψώνια αυτό το καυτό μοντέλο!

 

Διαβαστε επισης

loading...