HomeSHOWBIZH Μόνικα Λεβίνσκι σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά και μιλάει...

H Μόνικα Λεβίνσκι σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά και μιλάει για τη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον

Για την σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, μίλησε για πρώτη φορά η 40χρονη Μόνικα Λεβίνσκι στο περιοδικό Vanity Fair. Η εν λόγω κυρία σπάει τη σιωπή της μετά από δέκα χρόνια και δηλώνει πως τα ΜΜΕ πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί της και πως είναι αποφασισμένη να δώσει διαφορετικό τέλος στην ιστορία της.

Με το Athensbars.gr στην μαγευτική Τήνο!

 
 
Όλα όσα είπε: 

 «Ήρθε η ώρα να κάψω τον μπερέ και να θάψω το μπλε φόρεμα. Μετανιώνω βαθιά για όσα συνέβησαν ανάμεσα σε μένα και στον Πρόεδρο Κλίντον. Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω: Εγώ μετανιώνω βαθιά για όσα συνέβησαν.  

Σίγουρα το αφεντικό μου με εκμεταλλεύτηκε αλλά η σχέση μας ήταν συναινετική. Η “κατάχρηση” της σχέσης ήρθε όταν έγινα εξιλαστήριο θύμα προκειμένου να προστατεύσει την ισχυρή θέση που κατείχε. 

Για τη ζωή της μετά το ροζ σκάνδαλο είπε: «απέρριψα προσφορές που μου έκαναν και από τις οποίες θα κέρδιζα περισσότερα από 10 εκατ. δολάρια». Στη συνέχεια όμως πήγε στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη , στο Πόρτλαντ και στο Όρεγκον και πέρασε από πολλές συνεντεύξεις για να βρει μία δουλειά.

«Δεν ήμουν ποτέ η κατάλληλη για τη θέση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ήμουν η κατάλληλη αλλά… για λάθος λόγους».

Τέλος όπως αποκαλύπτει είχε τάσεις αυτοκτονίας. Μάλιστα αφορμή για να σπάσει τη σιωπή της, ήταν η αυτοκτονία ενός 18χρονου που δεχόταν εκφοβισμό έπειτα από ένα βίντεο στο οποίο φιλούσε έναν άλλον άνδρα.

«Η μητέρα μου ξαναζούσε το 1998, όταν δε με άφηνε από τα μάτια της. Ξαναζούσε εκείνες τις εβδομάδες όπου έμενε μαζί μου στο κρεβάτι κάθε βράδυ γιατί είχα αυτοκτονικές τάσεις. Η ντροπή, η περιφρόνηση και ο φόβος… την είχαν κάνει να φοβάται ότι θα αφαιρούσα τη ζωή μου».

 

Διαβαστε επισης

loading...