HomeMEDIAΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ! Και πορνοσταρ υποψήφια για δήμαρχος!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ! Και πορνοσταρ υποψήφια για δήμαρχος!!!

O Δήμαρχος του Τορόντο Ρομπ Φορντ έχει σε αυτές τις εκλογές πραγματικά σκληρό ανταγωνισμό. Αν θέλει να επανεκλεγεί πρέπει τουλάχιστον να…ξεγυμνωθεί στους πολίτες! Τον πονοκέφαλο του τον προκαλεί η καυτή υποψήφια των εκλογών, η  πορνοστάρ Νίκι Μπενζ.

 

 

Η 32χρονη πρωταγωνίστρια ταινιών για ενηλίκους, που είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στο Τορόντο , όπως λένε τα Μέσα έχει δει πολύ σοβαρά την υποψηφιότητά της. Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για να είναι καθ’ όλα νόμιμη η υποψηφιότητά της, ενώ έχει ήδη φτιάξει και κυκλοφορήσει το πρώτο βίντεο για την καμπάνια της, στο οποίο εξηγεί όλα όσα θέλει να κάνει. 

 

 

 

Η Νίκι, σαν άλλη ιεραπόστολος, παλεύει για την ισότητα και όπως λέει έχει μεγάλες ανησυχίες για τη διαχείριση των σοβαρών θεμάτων της πόλης της, ακόμα κι αν από το 2011 ζει στο Λος Άντζελες. Από την άλλη, κλείνοντας πονηρά το μάτι δηλώνει: «Μπορείς να μάθεις τα πάντα για τις…στάσεις μου, αρκεί να είσαι πάνω από 18 χρονών»!

 

Τι λένε γενικότερα στην πόλη, αλλά και οι ειδικοί επί του θέματος της μονομαχία της με τον Ρομπ Φορντ; Μετά τις φήμες ότι υπάρχει sex tape του Δημάρχου Ρομπ Φορντ και θα διαρρεύσει σύντομα, τα πράγματα είναι ισότιμα μεταξύ τους. Η Νϊκι έχει αισθησιακές ταινίες, όπως και ο Δήμαρχος!

 

Πηγή: www.thetoc.gr

Διαβαστε επισης

loading...