HomeAGENDAΚυκλάδες και μουσική εν πλω!

Κυκλάδες και μουσική εν πλω!

Αρμενίζουμε το νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων με μυρωδιές και γεύσεις απ’ την ηλιόλουστη Άνδρο, τη Νάξο την Πάρο, τη μαγευτική μας Σαντορίνη.

Εκεί, κάπου ανάμεσα στην Κύθνο και τη Τζια, μας συνοδεύει μουσική με ποιήματα και ήχους γεμάτους από αρμύρα  και δροσιά θαλασσινή.

Την Παρασκευή 9 Μαΐου και ώρα 21:00, ο Γιάννης Κούτρας θα τραγουδήσει κοντά μας, τα ποιήματα από τους «Ορίζοντες» του Νίκου Καββαδία – στο πιάνο ο Άκης Μουχλιανίτης.

Την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 14:30 ο Χορευτικός Όμιλος Φοιτητών φορά παραδοσιακές στολές και έρχεται στον αύλιο χώρο του Belle Amie. Με περίσσευμα αγάπης και σεβασμού για την παράδοση «στήνει» γλέντι μεσημεριανό με πολύ κέφι, χορό και τραγούδια από τις όμορφες Κυκλάδες μας.

Μία εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 17 Μαΐου, η πιανίστρια Σοφία Ταμβακοπούλου, ο Βασίλης Γισδάκης & η Δέσποινα Στεφανίδου ξετυλίγουν το μουσικό έργο του Μάνου Χατζιδάκι « Για μια μικρή λευκή αχιβάδα».

 

Στο τέλος του μήνα, το Σάββατο 31 Μαΐου, η μέτζο σοπράνο Κλεονίκη Δεμίρη και ο μαέστρος Απόλλων Κουσκουμβεκάκης μας ταξιδεύουν στις «μικρές Κυκλάδες» του Μίκη Θοδωράκη.

Τα μαργαριτάρια του Αιγαίου, οι Κυκλάδες…με τις γεύσεις και τον ήχο τους…τις πανέμορφες εικόνες που γυρνούν όλο τον κόσμο για να αποδείξουν ότι το Αιγαίο είναι από τα ωραιότερα παιδιά ..της Μεσογείου…

Οσονούπω!

Belle Amie

Δημιουργός  Αναμνήσεων

Belle Amie

Αγγέλου Μεταξά 11 & Βούλγαρη, Πλατεία Κανάρη, Πειραιάς.

Τηλ.: 2104175740

 

Διαβαστε επισης

loading...