HomeMEDIAΗ Ελεονώρα πρότεινε στο STAR ανανέωση συμβολαίου!

Η Ελεονώρα πρότεινε στο STAR ανανέωση συμβολαίου!

Φήμη αποδεικνύεται τελικά η αλλαγή καναλιού για την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς η άριστη σχέση της με τον πρώην διευθυντή του STAR και νυν του ΣΚΑΙ Σταμάτη Μαλέλη, είναι αυτή που δημιούργησε τα σενάρια περί μετάβασής της στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

 

Στενός συνεργάτης της ξανθιάς παρουσιάστριας, δήλωσε πως τέτοια πιθανότητα δεν υπάρχει και πως έγιναν κάποιες συζητήσεις το Σεπτέμβριο, αλλά έχουν πια ολοκληρωθεί. Το συμβόλαιό της λήγει τον Αύγουστο, παρ’ όλα αυτά η Ελεονώρα Μελέτη θα συνεχίσει να συντροφεύει τα μεσημέρια μας και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσω του STAR. Μέσα Ιουνίου αναμένεται να πέσουν και οι πρώτες υπογραφές για την ανανέωση του συμβολαίου της, αν και οι πρώτες συζητήσεις για την παραμονή της στο κανάλι έχουν ήδη γίνει.

 

 

 

Αλλαγές φαίνεται να υπάρξουν και στο κόνσεπτ της εκπομπής, καθώς η ίδια έχει προτείνει ήδη στο κανάλι νέο περιεχόμενο. Η παρουσιάστρια θέλει να αλλάξει εντελώς το πλαίσιο,να μη θυμίζει σε καμιά περίπτωση το τωρινό και να προσεγγίζει κυρίως κοινωνικά θέματα. Η ώρα μετάδοσης της εκπομπής είναι ακόμα υπό συζήτηση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παραμείνει μεσημεριανή.

 

Η ώρα του κυπέλλου έφτασε!

 

 

Διαβαστε επισης

loading...