HomeMEDIAΤα μυστικά γράμματα της Jackie Kennedy δημοπρατούνται!

Τα μυστικά γράμματα της Jackie Kennedy δημοπρατούνται!

Άγνωστα μέχρι τώρα γράμματα της Jackie Kennedy σε έναν καθολικό ιερέα αποκαλύπτουν πολλά μυστικά της προσωπικής της ζωής.

 

 

Τα 33 γράμματα, που συντάχθηκαν μεταξύ 1950 και 1964 και απευθύνονται στον Reverend Joseph Leonard, που κατοικούσε στο Δουβλίνο θα βγουν σε δημοπρασία στις 10 Ιουνίου, στο Durrow της Ιρλανδίας.

 

Η Jackie που πέθανε το 1994, ήταν μια γυναίκα που κρατούσε τη προσωπική της ζωή πολύ καλά κρυμμένη. Δεν έδωσε ποτέ συνέντευξη αφού έφυγε από την Ουάσινγκτον.

 

 

Στα γράμματά της αποκαλύπτει πως φοβόταν ότι ο John F. Kennedy θα είχε πολλές ερωμένες αλλά φανερώνουν και την απελπισία της μετά τη δολοφονία του το 1963.

 

Τα γράμματα αυτά είναι ένα είδος αυτοβιογραφίας για το διάστημα 1950-1964. Η αξία τους κυμαίνεται στα 1.65 εκ. δολλάρια.

 

Το 1952 σε γράμμα της αναφέρει πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον τότε αρραβωνιαστικό της John Husted, αλλά ότι δεν είναι ο μοναδικός άντρας για τον οποίο έχει αισθήματα. Στη συνέχεια λέει πως γνώρισε τον JFK , έναν 35χρονο, μέλος του Κογκρέσσου.

 

Στα πρώτα χρόνια του ειδυλλίου της με τον Kennedy η Jackie γράφει χαρακτηριστικά: ” Είναι κατα κάποιο τρόπο σαν τον πατέρα μου. Λατρεύει το κυνήγι και βαριέται αυτό που κατέκτησε και μόλις παντρευτεί θέλει αποδείξεις ότι είναι ακόμη ελκυστικός , γι αυτό και φλερτάρει με άλλες γυναίκες και σε μειώνει. Τώρα βλέπω πως αυτό σχεδόν σκότωσε τη μητέρα.

 

Η ίδια παραδέχτηκε ότι η δύναμη που της έδινε η σχέση της με τον Πρόεδρο ήταν μεθυστική. Φανταζόταν τον εαυτό της σπουδαίο δίπλα του και όχι απλά μια νοικοκυρά

 

Τα γράμματα αυτά προήλθαν από “μυστικές πηγές” και είναι εκπληκτικό το γεγονός πως αποδεικνύουν μετά από όλα αυτά τα χρόνια , ότι η Jackie ήξερε πολύ καλά που έμπλεκε ακόμη και στα 20 της.

 

 

Oι 10 πιο σημαντικοί αριθμοί στον κόσμο! (Video)

 

Δείτε επίσης: “OPENING FIESTA” 30 MAIOY στο Bolivar Beach Bar

 

 

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...