HomeMEDIAΓιατί η κοπέλα από το σποτ του "Ποταμιού" δεν ψήφισε Θεοδωράκη;

Γιατί η κοπέλα από το σποτ του “Ποταμιού” δεν ψήφισε Θεοδωράκη;

  Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και απέναντι στους Βαγγέλη Περρή και Δούκισσα Νομικού, ήταν η πρωταγωνίστρια του διαφημιστικού σποτ, για το πολιτικό κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη. Η ίδια, μίλησε για την “πρώτη της φορά”, που ήταν καλεσμένη σε εκπομπή και επισήμανε ότι από συζητήσεις με το Σταύρο Θεοδωράκη. ενημερώθηκε ότι ο ηγέτης του νέου κόμματος νιώθει ικανοποιημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα. 

 

Η Μαρίλια Χαριδίμου δήλωσε:  «Ηθοποιός είμαι, έχω περάσει και από βοηθός σκηνοθέτη φέτος, στο θέατρο βέβαια στη ‘Μαύρη Ζάχαρη’ και τραγουδάω» και ότι στο επόμενο live της θα ακουστούν πολλά swing κομμάτια. Η νεαρή Κύπρια εν συνεχεία, επισήμανε ότι: «Δεν θα έκανα ποτέ αμιγώς πολιτικό σποτ. Αυτό ήταν πιο κινηματογραφικό», ενώ εξομολογήθηκε πως για τη Χρυσή Αυγή δεν θα έκανε ποτέ κάτι παρόμοιο.

 

 

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή της. η ταλαντούχα ηθοποιός εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και τόνισε:  «Από μικρή τραγουδάω και χορεύω. Το πρώτο άτομο που θυμάμαι ήταν η Βουγιουκλάκη. Θυμάμαι το πρώτο τραγούδι που τραγούδαγα ήταν της Βουγιουκλάκη, το καροτσέρη – καροτσέρη ενώ η πρώτη της φορά που τραγούδησε μπροστά σε κόσμο ήταν «σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού στην Κύπρο, όπου τραγούδησε το ‘γκάζι’».

 

 

 

Ατύχημα στο καμαρίνι της Μελέτη με πιστολάκι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...