HomeMEDIAMi-Ro Pre Fall 2014 show: «STARLIGHT EXPRESS»

Mi-Ro Pre Fall 2014 show: «STARLIGHT EXPRESS»

Το δυναμικό fashion duo των Mi-Ro παρουσίασε την Pre Fall 2014 συλλογή του σε μια βραδιά γεμάτη  λάμψη, διάθεση και υπέροχη ενέργεια, επιβιβάζοντάς τους καλεσμένους σε ένα ταξίδι γεμάτο στυλ και με συνεπιβάτη την τεχνολογία.

 

Ήταν 21.00, την Τετάρτη 28 Μαΐου, όταν οι καλεσμένοι άρχισαν να συγκεντρώνεται στις εγκαταστάσεις της ΣΠΑΝΟΣ ΑE (BMW), στο νούμερο 299 της Λεωφόρου Συγγρού, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πολύ-αναμενόμενη Pre Fall 2014 συλλογή των Mi-Ro.

 

 

Η βραδιά προδιαγράφονταν ήδη λαμπερή: υπέροχες καλοντυμένες παρουσίες κατέφθαναν διαρκώς, η Belvedere Vodka, ultra premium vodka, υποδέχονταν τους καλεσμένους με ιδιαίτερα κοκτέιλ, ειδικά φτιαγμένα για την stylish βραδιά, ενώ η Samsung βρίσκονταν εκεί για να μας υπενθυμίσει πως η μόδα, η τεχνολογία και η επικοινωνία αποτελούν πλέον έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες.

 

Με μια «60s meets 80s» διάθεση και μια εμφανή προτίμηση στην υποκουλτούρα των Teddy Boys και των κοριτσιών τους, των Judies, ο Δημήτρης Μαστρόκαλος και ο Γιάννης Ράπτης, το ταλαντούχο δίδυμο πίσω από τους Mi-Ro, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την κολεξιόν Pre Fall 2014. 

 

Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο συνεργείο αυτοκινήτων που συνέθετε ένα industrial φόντο, διαχρονικά λιτές, σχεδόν μινιμαλιστικές γραμμές με t-shirt φορέματα, στενά παντελόνια, «pencil» ή εβαζέ φούστες -συχνά με πλισέ πανό-, μαλακά σαν πουκάμισα σακάκια και χαλαρά στην εφαρμογή τοπ συνέθεσαν μια εύκολη, άνετη σιλουέτα. 

 

Σαν από αντίδραση, μεταλλικά υφάσματα, σατέν σε έντονα χρώματα, παγιέτες, κρύσταλλα, λαμέ δαντέλες – άλλοτε μόνα τους και άλλοτε συνδυασμένα σε εκρηκτικά patchwork- και λούρεξ ή μεταξωτά κρόσσια έγιναν τα συστατικά ενός αστραφτερού κοκτέιλ!

 

Οι έντονες αποχρώσεις, οι υφές των υφασμάτων και οι λαμπερές σιλουέτες συνυπήρχαν αρμονικά στην πασαρέλα των Mi-Ro με το glam look του GalaxyS5 και την ποικιλία των χρωμάτων και σχεδίων της σειράς Gear. Το αποτέλεσμα; Μια διασκεδαστική, συγχρόνως glamorous και σπορτίφ πρόταση για την πρώτη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

 

To Samsung Galaxy S5 και η νέα σειρά Gear ήταν ανάμεσα στα πιο hot αξεσουάρ της φθινοπωρινής κολεξιόν των Mi-Ro, προϊόντα μοναδικά, σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες του σύγχρονου Lifestyle. Η ποικιλία χρωμάτων του Galaxy S5 και των Gear, σε συνδυασμό με τις νέες προτάσεις των σχεδιαστών, συνέδεσαν αρμονικά τη μόδα με την τεχνολογία.

 

Μετά το τέλος της επίδειξης ο Γιάννης Ράπτης των Mi-Ro σημείωσε, «Σήμερα είδαμε πως η μόδα και η τεχνολογία μπορούν να συνυπάρχουν δημιουργικά και να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του στυλ μας. Αυτό το δημιουργικό πάντρεμα που προσφέρουν το Galaxy S5 και η σειρά Gear της Samsung, αναδεικνύει πως η «επικοινωνία» έχει τη δυνατότητα να απογειώσει την εμφάνισή μας»

 

Σε ότι αφορά το hair styling του show, αυτό επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σαράντου για τη Moroccanoil, σημειώνοντας για τα looks ότι «Για να δώσουμε μία ισορροπία στους μεταλλικούς συνδυασμούς χρωμάτων και τους γεωμετρικούς τόνους στα μαλλιά, κινηθήκαμε σε ένα φυσικό «τσαλακωμένο» texture ματ αποτέλεσμα από τις ρίζες έως τις άκρες, με έντονο χώρισμα στο μπροστινό μέρος και φράντζα, ενώ στον αυχένα χωρίσαμε τα μαλλιά σε 2 τμήματα και προσέξαμε να μην υπάρχει χώρισμα αλλά ομοιομορφία». 

 

Το εντυπωσιακό μακιγιάζ με τα έντονα μεταλλικά στοιχεία ανέλαβε η ομάδα της M.A.C, τα νύχια επιμελήθηκε η Άννα Αλμπάνης και η ομάδα της από το «Νύχι-Νύχι», ενώ τα υποδήματα της συλλογής ήταν της εταιρίας «Sante».Ωστόσο, το τέλος της επίδειξης δε σήμανε και τη λήξη της βραδιάς.

 

Οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο ιστορικό νεοκλασικό meeting point στο κέντρο της Αθήνας, Balthazar, όπου απήλαυσαν γευστικό finger food, ενώ η Belvedere Vodka, ultra premium vodka, φρόντισε να τους σερβίρει μοναδικά κοκτέιλ με ευφάνταστα χρώματα και εξωτικά συστατικά, ειδικά διαμορφωμένα για την ιδιαίτερη βραδιά που έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο τις πρώτες πρωινές ώρες. 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Creative Direction: Nicholas Georgiou

Art Direction: Plus More 

Production & Coordination: Plus More

PR & Communication: Plus More

Music: Lefteris Kefalas 

www.mi-ro.gr

facebook.com/mirodesigners

intagr.am/mirodesigners

#mirodesigners

Ηροδότου 31, 10673, Αθήνα

2103318079

Διαβαστε επισης

loading...