HomeMEDIAΌλες οι εξελίξεις για το αποψινό επεισόδιο στο Μπρούσκο!

Όλες οι εξελίξεις για το αποψινό επεισόδιο στο Μπρούσκο!

Ο Αχιλλέας, αναζητά αγωνιωδώς την αγαπημένη του Μελίνα στη θάλασσα. Το άγχος του όμως είναι τόσο μεγάλο που δεν παρατηρεί ότι το ρεύμα του νερού παρασύρει τη βάρκα του. 

 

Προσπαθεί απεγνωσμένα να βγει από τη βραχονησίδα και εν τέλει τραυματίζεται σοβαρά. Οι Ματθαίοι συνειδητοποιούν την απουσία του και πλέον η αγωνία τους κορυφώνεται για τη διπλή εξαφάνιση, Αχιλλέα και Μελίνας. Η Αλίκη ανακατεύει τους πάντες, κάνοντάς του μαλλιά κουβάρια. Αυτό έχει ως συνέπεια ο Μηνάς και ο Πάτροκλος να γίνουν μαλλιά κουβάρια και να πιαστούν στα χέρια. Ο Μάρκος ζητά από τη Δάφνη να μεσολαβήσει, προκειμένου ο Σίφης και η Αναστασία να πάψουν να μισούν τον πατέρα τους. Ο Μανωλιός και η Κωνσταντίνα είναι ξανά μαζί. Ο έρωτας Ματθαίου και Αναστασίας φαίνεται πως κρατά ακόμα, καθώς μια τυχαία συνάντηση στο σπίτι του Διαμαντή θα κάνει τα βλέμματά τους να συναντηθούν έντονα ξανά και ξανά. Ο Σίφης, αποφασίζει να κρατήσει την Αγγελική κλεισμένη στο σπίτι και μακριά από το παιδί τους, προκειμένου να αποτοξινωθεί εντελώς από την εξάρτηση που την τυραννά. 

 

Στην Κύπρο, η Χριστίνα με την Ευρυδίκη συμμαχούν, προκειμένου να εξοντώσουν τους Ματθαίους, ενώ στην Κρήτη, ο Πάτροκλος, αποφασίζει μόνος του να αναζητήσει ανοιχτά στο πέλαγο την Μελίνα και τον Αχιλλέα.

 

 

 

Γιατί αποχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού από το πρωινό;

Διαβαστε επισης

loading...