HomeMEDIAΤhe Voice of Greece – The Party!

Τhe Voice of Greece – The Party!

Η βραδιά που oλοι οι συντελεστές του προγράμματος γιόρτασαν την τεράστια επιτυχία του talent show.

 

Τι είναι απαραίτητο μετά από μία μεγάλη επιτυχία; Ένα ακόμη μεγαλύτερο πάρτι που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους όσους κόπιασαν από κοινού, να το γιορτάσουν παρέα! 

Η πρώτη ανασκόπηση της τηλεοπτικής σεζόν μόνο στο Athensbars!

 Αυτή η βραδιά έφτασε! Μετά από 350 συσκέψεις, 10.500 τηλεφωνήματα, 2.500 emails, 18.000 τραγούδια, 3.200 ώρες μοντάζ, 3.000 selfies(!) και αμέτρητες αξέχαστες στιγμές σε auditions, live εμφανίσεις κι έναν αξέχαστο τελικό που ανέδειξε τη μεγάλη νικήτρια του Voice of Greece, ήρθε η στιγμή για εορτασμό. Πού; Στο Island Private House! 

 

Χτες βράδυ, ήταν όλοι τους εκεί! Παίκτες, coaches, παρουσιαστής, συντελεστές, αλλά και όλη η ομάδα που δούλεψε πίσω και μπροστά από τις κάμερες για μία άνευ προηγουμένου τηλεοπτική διαδρομή προς την κορυφή. 

 

Οι 4 coaches έδωσαν κι εκείνοι το παρών και διασκέδασαν με τη ψυχή τους. Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η  Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης – STAVENTO είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και πάλι από κοντά και να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία του The Voice, παρέα με όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σ’ αυτό.  

31χρονος κολυμβητής βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από καρχαρία! 

Διαβαστε επισης

loading...