HomeAGENDAMaze Open Air & We Play… Present:

Maze Open Air & We Play… Present:

Στις 14 Ιουνίου η ομάδα We Play… μετά το πρώτο party στο αξέχαστο Opening του open air club MAZE, επιστρέφει με καλεσμένο ένα από τα πιο εκκεντρικά και ξεχωριστά μέλη της Coccoon, τον Ilario Alicante. Ιταλικής καταγωγής, λάτρης της House αλλά και ασταμάτητος πειραματιστής χιλιάδων ακουστικών αποχρώσεων κατέληξε σε ένα πολύ δικό του μουσικό ύφος το οποίο και δεν άργησε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του ιδρυτή του γερμανικού label, Sven Vath.

                                                                       

Με παραγωγές που ξεχώρισαν και εδραίωσαν το όνομα του Ilario στην ηλεκτρονική dance μουσική σκηνή, έρχεται στην Ελλάδα την πιο κατάλληλη εποχή για να μας κάνει να χορεύουμε μέχρι το πρωί κάτε από τον ανοιχτό ουρανό του MAZE. Γνώστης του φεστιβαλικού αέρα, μετράει ήδη συμμετοχές σε Timewarp, Love Family Park αλλά και Amnesia, ξέρει καλά να ‘’διαβάζει’’ το κοινό του.

 

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 14 Ιουνίου μαζί με την εγχώρια resident αλλά και υπαίτια του We Play… project, RENA θα αναλάβει να μας ταξιδέψει μουσικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς και τον επίσης έλληνα Bengoa, όπου θα ‘’προθερμάνει’’ τη βραδιά μιξάροντας κομμάτια μέσα από το τελευταίο του album ‘What You Give’. We Play.. We Dance.. We Love

 

Maze Open Air & We Play… Present:

 

Ilario Alicante

[Cocoon]

 

Rena

[Evolution | We Play…]

 

Bengoa

[Blind Stitch]

 

Σάββατο 14 Ιουνίου

 

Maze Open Air 

Ορφέως 182, Βοτανικός

 

Προπώληση: 8€ [Έως 14/6 – 18.00]

Early Door: [23:00-01:30]: 10€

Ταμείο [01:30 – The End]: 12€

 

Doors Open: 23:00 | Doors Close: Personal Decision

Διαβαστε επισης

loading...