HomeAGENDAΤο Athensbars σας πάει στο Due Cavalieri‏ - Διεκδικήστε ΤΩΡΑ διπλές προσκλήσεις...

Το Athensbars σας πάει στο Due Cavalieri‏ – Διεκδικήστε ΤΩΡΑ διπλές προσκλήσεις με ποτό!

PARTY 6 Ιουνίου στο Due Cavalieri

Άλλοι στα 7 χρόνια συνύπαρξης παθαίνουν φαγούρα. Εμας στα 7 χρόνια λειτουργίας και συνύπαρξης με ολους εσάς, μας πιάνει κέφι. Τρελό κέφι και όρεξη για Latin party….

Το due cavalieri γιορτάζει 7 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με την ψυχή του. Τον ρυθμό θα δώσει η γνωστή Banda latinico που θα αναλάβει να μας απογειώσει με την μουσική και τα τραγούδια της που θα φέρουν την Λατινική Αμερική στην Μαρίνα του Φλοίσβου για ένα βράδυ.

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου από τις 21.30 σας περιμένουμε για να θυμηθούμε όσα ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και να κάνουμε την αρχή για τα επόμενα.

Στα decks οι Dj’s Ελένη Κολοκοτρώνη και Παντελής Στασινός.

Στο πιο όμορφο κομμάτι της παραλίας μας εχουμε ζήσει μερικές μοναδικές στιγμές. Εδω δημιουργήσαμε τις τρεις συλλογές τραγουδιών του Due Cavalieri. Εδω διασκεδάσαμε με την ψυχή μας στα 30 και πλέον επιτυχημένα party που έχουν γίνει στο Due Cavalieri, και αυτα ειναι λίγα μονο από όσα έγιναν στο μέρος όπου βλεπουμε την νύχτα με άλλο μάτι….



Το Athensbars σας πάει στο μοναδικό αυτό party την Παρασκευή 6/6! Για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις με ποτό Πατήστε εδώ!

(ή στείλτε mail με το όνομα και το τηλέφωνό σας στο win@athensbars.gr)



Τα καλύτερα έρχονται…

Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 21.30

Το πάρτυ ξεκινάει (και δεν τελειώνει ποτε) στο due cavalieri

Διαβαστε επισης

loading...