HomeMEDIAChef στον αέρα όλη την εβδομάδα στον ΣΚΑΙ!

Chef στον αέρα όλη την εβδομάδα στον ΣΚΑΙ!

Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η νέα “εισβολή” της Ελένης Λουκά στο δελτίο της ΝΕΡΙΤ! 

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου η Ελένη μαγειρεύει παρέα με τους Chefs Ανδρέα Λαγό, Θάνο Στασινό και Γιάννη Γραμμένο. Ο Θάνος φτιάχνει κρέας με την εύκολη κρέμα λαδορίγανης, ο Γιάννης φτιάχνει τσιζκέικ με καραμελωμένο ανανά και ο Ανδρέας ετοιμάζει μια πρωτότυπη σαλάτα με ψητές σαρδέλες.

Την Τρίτη 17 Ιουνίου μαγειρεύει ο Γιάννης Σεπέρας και ο Μίμο Λικέλι από Θεσσαλονίκη. Δείχνουν τη συνταγή για τα πέτουρα με ανθότυρο και φέτα, την καλοκαιρινή πεπερονάτα, μια εύκολη συνταγή με κολοκυθάκια και γαρίδες στον ατμό και ο bartender Θέμος Κοντοδήμας φτιάχνει 2 δροσερά κοκτέιλ.

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου η Ελένη φιλοξενεί τρεις έμπειρους pastry chef. Ο Ευγένιος Βαρδακαστάνης φτιάχνει κρέμα γιαούρτι με λευκή σοκολάτα και φράουλα, ο Γιώργος Πλατινός φρουτοσαλάτα με κρέμα, μαρμελάδα και μαρέγκα, και ο Μαρίνος Κοσμάς μπανάνες μπάρμπεκιου με κραμπλ φιστικοβούτυρου.

Την Πέμπτη 19 Ιουνίου μαγειρεύουν ο Δημήτρης Γιαννάκης από τη Νάξο και ο Chef Γιάννης Στανίτσας. Δείχνουν πως αρωματίζεται και πως συντηρείται η γραβιέρα Nάξου, φτιάχνουν μια εύκολη σαλάτα με φασολάκια και πατατούλες, γιουβαρλάκια γαρίδας σε σούπα τραχανά και ένα κοκκινιστό ναξιώτικο κατσικάκι μέλι.

ΠΡΟΣ: ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΑΠΟ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημερομηνία: 16/06/14 Σύνολο Σελίδων:2

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει μαριναρισμένο καλαμαράκι σε σουβλάκι, ο make up artist Μάνος Βυνιχάκης δίνει τη συνταγή για μια εναλλακτική τούρτα με μους σοκολάτας-αβοκάντο και ένας καλεσμένος έκπληξη φτιάχνει μια θεσσαλική πίτα με φέτα, σταφίδες και σύκο.

Διαβαστε επισης

loading...