HomeAGENDAΜεγάλος Διαγωνισμός: Με το Athensbars στη συναυλία της Κωνσταντίνα στο Κατράκειο Θέατρο...

Μεγάλος Διαγωνισμός: Με το Athensbars στη συναυλία της Κωνσταντίνα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας!

Η Κωνσταντίνα από τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα συνεργάστηκε με πολύ σπουδαίους και μεγάλους καλλιτέχνες.

 

Από την μπουάτ στην Κύπρο που εμφανιζόταν με τον αδελφό της Πανίκο και την ανακάλυψε η Χάρις Αλεξίου, στην πρώτη της δουλειά στην Αθήνα με τον Γιώργο Νταλάρα και τη Χαρούλα καθώς και τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη δίπλα στην Μαρινέλα και την Βίκυ Μοσχολιού, η μικρή Κυπριοπούλα έδειχνε ότι είχε πολλά να δώσει στο ελληνικό τραγούδι.



Το Athensbars σας πάει στη συναυλία της Κωνσταντίνα στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας τη Δευτέρα 7 Ιουλίου. Αν θέλετε κι εσείς να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις.  Πατήστε εδώ!

 

(ή στείλτε mail με το όνομα και το τηλέφωνό σας στο win@athensbars.gr)

 



Μια από τις πρώτες συνεργασίες που στάθηκαν ορόσημο στην καριέρα της, ήταν αυτή με τον Κώστα Χατζή δίπλα στον οποίο εμφανίστηκε στο πλαίσιο μεγάλης περιοδείας. Η γνωριμία τους μάλιστα “σημάδεψε για πάντα” την καριέρα της!

Γιατί ο Κώστας Χατζής ήταν ο άνθρωπος που προέτρεψε την Ντίνα Κωνσταντίνου, όπως ήταν το όνομα που εμφανιζόταν στις πρώτες της εμφανίσεις, να χρησιμοποιήσει το βαφτιστικό της όνομα ως καλλιτεχνικό. Έτσι “γεννήθηκε” η Κωνσταντίνα!

 

Οι δυο τους θα συναντηθούν ξανά επί σκηνής την Δευτέρα 7 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στην μεγάλη αφιερωματική συναυλία της Κωνσταντίνας, στην όποια συμμετέχουν και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες, οι όποιοι σημάδεψαν την καλλιτεχνική της πορεία: Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Χάρης Χαλκίτης, και τααδέλφια της Άντρoς & Χαρά Κωνσταντίνου.

 

Με αφορμή την εμφάνισή τους, συναντήθηκαν για πρόβα στο στούντιο και βρήκαν τον χρόνο να συζητήσουν και να θυμηθούν τα παλιά, ενώ ο Κώστας Χατζής  είχε και μια μεγάλη έκπληξη στην Κωνσταντίνα! Της έδωσε δώρο ένα cd με ηχογράφηση από την πρώτη τους συναυλία την oποία είχε στο αρχείο του!

 

Την Δευτέρα 7 Ιουλίου, λοιπόν, “Η Δική μας η Αγάπη” φοράει τα γιορτινά της και μας περιμένει σεμια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό!

 

Καλλιτεχνική Επιμέλεια – Ενορχήστρωση Προγράμματος: Γιώργος Παγιάτης

 

Info:

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

 

“Η Δική μας η Αγάπη”

 

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Ακροπόλεως & Νέστορος (Άλσος Αγ. Φιλίππου)

 

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

 

Ώρα έναρξης: 21:30

 

Τιμές Εισιτηρίων

 

Προπώληση 7 ευρώ (τα πρώτα 1000 εισιτήρια)

και στη συνέχεια η τιμή θα διαμορφωθεί στα 9 ευρώ

Ταμείο: 12 ευρώ

Άνεργοι, ΑμεΑ, Φοιτητές, Σύλλογοι: 7 ευρώ

 

Σημεία Προπώλησης

 

On Line

www.viva.gr

www.123tickets.gr

 

Τηλεφωνικά

11876

 

Καταστήματα

Public

Παπασωτηρίου

Seven SPOTS

ΙΑΝΟΣ

 

Δημαρχεία

Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10, Τηλ.: 2104278289)

και Αγ. Ι. Ρέντη (Μπιχάκη 8)

 

Παραγωγή: Cricos Productions

www.cricos.gr   || info@cricos.gr

 

 

Διαβαστε επισης

loading...