HomeMUSIC-OLDΗ Πένυ Σκάρου έχασε το πόδι της σε ατύχημα!

Η Πένυ Σκάρου έχασε το πόδι της σε ατύχημα!

Στην οδό Πειραιώς 181, το πρωί του Σαββάτου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου είχε σοβαρό ατύχημα και σύμφωνα με αξιωματικό της ασφάλειας, σε ερώτηση που αφορούσε τα αίτια του ατυχήματος, εκείνος δήλωσε: «Δεν ξέρουμε τι έγινε… Πως έγινε. Όλα δείχνουν ότι παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος την εγκατέλειψε. Το μηχανάκι της έφερε σημάδια από σύγκρουση, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και άλλα στοιχεία που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα».

 

Σύμφωνα με ιατρικές πληροφορίες το βασικό ήταν να σωθεί η ζωή της Πένυς. Οι γιατροί που την ανέλαβαν υποστήριξαν: «Όταν έφτασε στο ΚΑΤ η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Το πόδι της ήταν ακρωτηριασμένο από το γόνατο και κάτω. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο αλλά δυστυχώς… Το αποκολλημένο μέλος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Προσπαθήσαμε να σώσουμε τη ζωή της και τα καταφέραμε» .

 

Στη συνέχεια, οι γιατροί επισήμαναν: «Τη σταθεροποιήσαμε και έπειτα λόγω έλλειψης κρεβατιών στην Εντατική, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Η ζωή της δεν κινδυνεύει, είναι όμως πολυτραυματίας. Έχει κατάγματα σε πολλά σημεία του σώματός της».

 

Στο πλευρό της άτυχης τραγουδίστριας, βρίσκονται συγγενείς και φίλοι προκειμένου να βοηθήσουν με κάθε δυνατό τρόπο την κοπέλα να αναρρώσει.

 

Η Irina Shayk έχει κάτι από καλοκαίρι…

 

Διαβαστε επισης

loading...