HomeMEDIAΗ Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει επίσημα στον ALPHA!

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει επίσημα στον ALPHA!

Η Ελένη Μενεγάκη, αποτελεί πλέον την καθημερινότητα κάθε ελληνίδας νοικοκυράς. Ξεσηκώνει το νεανικό κοινό, με το υπέροχο χιούμορ και το χαμόγελό της και σέβεται το κοινό που την παρακολουθεί παθητικά.

Έτσι λοιπόν, χωρίς αμφιβολλία η συμφωνία έγινε, οι υπογραφές έπεσαν, χωρίς πολλά λόγια. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι κάθε μέρα η Ελένη έχει μια ανοιχτή αγκαλιά για τον καθένα μας ξεχωριστά, είναι τρυφερή και στοργική με κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, μοιράζεται μαζί τους, χαρές, λύπες, κλάματα, ευτυχή ή δυστυχή γεγονότα. 

 

Η ψυχαγωγική της εκπομπή απέσπασε και τη φετινή σεζόν τρελά νούμερα. Πιο συγκεκριμένα, τερμάτισε 1η στη ζώνη της στο δυναμικό κοινό 15-44 με ποσοστό τηλεθέασης 23,5%. Οι υψηλότερες αποδόσεις της εκπομπής σημειώθηκαν στις γυναίκες 25-34 ετών με μέσο όρο 29,2%.  

 

Η εκπομπή της σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, φιλοξένησε αγαπημένα πρόσωπα της showbiz, πρόσφερε δώρα σε πολλούς τηλεθεατές, πρόβαλλε δείγματα πολιτισμού και προϊόντα από το χώρο του θεάματος και παρουσίασε μεγάλη γκάμα από εκπλήξεις και παιχνίδια με άμεση συμμετοχή των τηλεθεατών.

Τελευταίο αντίο για τη συγγραφέα Καίτη Οικονόμου!

 

 

Διαβαστε επισης

loading...