HomeSHOWBIZTo sms που έλαβε ο Σαμαράς και εξόργισε την Ελένη Φουρέιρα!

To sms που έλαβε ο Σαμαράς και εξόργισε την Ελένη Φουρέιρα!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της Εθνικής στο Μουντιάλ και όταν ο Γιώργος Σαμαράς σκόραρε, το κινητό του δεν έπαψε να δέχεται μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης από φίλους και συγγενείς.  Βλέπετε, λόγω αυτού του γκολ, η χώρα μας προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

 

Ένα από αυτά τα μηνύματα που έλαβε ο εθνικός ποδοσφαιριστής όμως, αναστάτωσε την σύντροφό του Ελένη Φουρέιρα και επέφερε εντάσεις και φουρτούνες στη σχέση τους. Αποστολέας του μηνύματος δεν ήταν άλλη, από την πρώην σύντροφο του άσου ποδοσφαιριστή Κατερίνα Καινούριου. Ο Σαμαράς μόλις είδε το μήνυμα αρχικά σάστισε.

 

Ο χωρισμός τους δεν ήταν και από τους πιο συνηθισμένους, η σχέση τους τέλειωσε με καυγά και οι δυο τους δεν είχαν επαφές όλο αυτόν τον καιρό. Η παρουσιάστρια, άλλωστε, είχε δηλώσει ότι ο χωρισμός την είχε ρίξει στα πατώματα. Κι αν αναρωτιέστε τι έγραφε το επίμαχο μήνυμα, εδώ σας έχουμε την απάντηση: «Με έκανες πολύ περήφανη. Με αγάπη, Κατερίνα». Το μήνυμα διαβάστηκε μέσα από τα αποδυτήρια, όπου ο Γιώργος Σαμαράς βρισκόταν με τους συμπαίκτες του.

Ο Γιώργος Σαμαράς, δε θεώρησε σημαντικό να αναφέρει το περιστατικό στη σύντροφό του, αλλά τα νέα δεν άργησαν να μαθευτούν. Όπως η ίδια είπε την επόμενη μέρα σε κολλητές της φίλες «δεν, άντεχα να μην του πω ότι το ξέρω». Εκείνος αιφνιδιάστηκε. «Δεν το θεώρησα πολύ σημαντικό», της είπε και προσπάθησε να αλλάξει την κουβέντα. Εκείνη όμως επέμενε και ο καυγάς δεν άργησε να ανάψει. «Μου είχες πει ότι δεν είχατε καμία επαφή», έλεγε η Ελένη και μάταια εκείνος προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι όντως δεν υπάρχουν επαφές με την πρώην αγαπημένη του κι ότι το sms της τον εξέπληξε κι εκείνον. H Φουρέιρα όμως δεν άκουγε τίποτα. Ήταν θυμωμένη και εκνευρισμένη και στο τέλος του έκλεισε το τηλέφωνο λέγοντας του: «Καλά, θα τα πούμε αυτά όταν με το καλό επιστρέψεις».

 

Διαβάστε επίσης:

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο My Hood!

Νεκρός σε τροχαίο άσος του ελληνικού ποδοσφαίρου

 

Διαβαστε επισης

loading...