HomeMEDIAΜάθετε πρώτοι ποιες είναι οι πιθανές υποψήφιες για την παρουσίαση του "πρωινό...

Μάθετε πρώτοι ποιες είναι οι πιθανές υποψήφιες για την παρουσίαση του “πρωινό mou”!

Εφόσον το πρωινό του MEGA έριξε αυλαία, αμέσως άρχισαν οι συζητήσεις για την ανάδειξη των αντικαταστατών. Πολλά ονόματα έπεσαν στο τραπέζι και στα γραφεία της Μεσογείων, μετά από άπειρα τηλεφωνήματα ξεκίνησαν τα πρώτα ραντεβού.

 

 

Βασική επιδίωξη του καναλιού είναι να βρεθεί η “παρέα” των παρουσιαστών πριν τον Αύγουστο, που το κανάλι θα κλείσει, λόγω διακοπών. Στα σχέδιά του περιλαμβάνεται η παρουσίαση της εκπομπής από τρεις γυναίκες, ενώ αρχικά τα πλάνα τους ήταν για δύο μόνο παρουσιάστριες.

 

 

Η μόνη που έπειτα από συζητήσεις και κάστινγκ, “πέρασε” στην επόμενη φάση, είναι η αγαπημένη σε όλους μας ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη, η οποία άλλωστε διατηρεί και άριστες σχέσεις με το κανάλι. Άλλο ένα πιθανό σενάριο, ήταν εκείνο της Ντορέτας Παπαδημητρίου, που τελικά απορρίφθηκε για να επιβεβαιωθεί η παρουσία της ηθοποιού στο πλατώ του πρωινού.

 

 

Μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα πάντως, θα έχουμε τις οριστικές αποφάσεις του καναλιού. Μέσα στον Ιούλιο θα ξέρουμε σε ποιες τρεις γυναίκες κατέληξε. Οι φήμες  για τα ονόματα Μαίρη Συνατσάκη, Ράνια Θρασκιά και Μαρία Ηλιάκη είναι ανυπόστατες, καθώς η Ράνια και η Μαρία δεν έχουν δεχτεί κάποια πρόταση και η Μαίρη Συνατσάκη έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1.

 

Διαβάστε επίσης:

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο My Hood!

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου χαίρεται που κάνει τον κόσμο να γελάει!

 

Διαβαστε επισης

loading...