HomeMEDIAΌλα τα νέα σχετικά με τον Σουμάχερ!

Όλα τα νέα σχετικά με τον Σουμάχερ!

Η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ, έχει αρχίσει να βελτιώνεται σιγά-σιγά. Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στον κόσμο και επικοινωνεί με την οικογένεια και τους οικείους του. Κανείς όμως δε γνωρίζει αν θα υπάρξει πλήρης αποκατάσταση.

 

Ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 βρίσκεται σε κώμα από το Δεκέμβριο και πλέον έχει ανοίξει τα μάτια, επικοινωνεί με συγγενικά του πρόσωπα, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το γεγονός ότι θα συνέλθει 100%.

 

Μάλιστα, ο χειρούργος νευρολόγος του Σουμάχερ αναφέρει ότι: «Αυτό που βασανίζει τον κόσμο είναι το ίδιο που βασανίζει και την οικογένεια του Σουμάχερ: η πρόοδος είναι εξαιρετικά αργή, σχεδόν αβέβαιη. Κι όσον αφορά σε άτομα που έχουν υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως ο Σουμάχερ, η ανάρρωση απαιτεί πολλά χρόνια» και συνέχισε τονίζοντας: «Eιδικά, οι πρώτοι μήνες είναι κρίσιμοι για το κατά πόσο θα καταφέρει όχι να αναρρώσει, αλλά να βγει αλώβητος και ζωντανός από τη δοκιμασία αυτή. Όσο περνάει ο καιρός, πλέον το ερώτημα δεν είναι αν θα καταφέρει να επιβιώσει, αλλά πόσο ποιοτική θα είναι η επιβίωση του για τα επόμενα χρόνια».

 

Διαβάστε επίσης:

Τι έκανε την Κάτια Δανδουλάκη να πάει στο νοσοκομείο;

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο My Hood!

 

Διαβαστε επισης

loading...