HomeMEDIA"Καλοκαίρι παντού": Τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης είναι θετικά!

“Καλοκαίρι παντού”: Τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης είναι θετικά!

Οι πρώτες εντυπώσεις από τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου, “Kαλοκαίρι παντού”, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA είναι απόλυτα θετικές. Το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των δυο αυτών προσώπων και αυτό δεν άργησε να φανεί και στα νούμερα τηλεθέασης.

 

Οι δύο παρουσιαστές σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής δεν έπαψαν να χαμογελούν και να μεταδίδουν ένα αίσθημα ευτυχίας και χαράς στους τηλεθεατές τους. Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το χαμόγελό της, προσπαθούσε να κρύψει το άγχος της πρεμιέρας, καθώς έδειχνε κεφάτη με ανεβασμένη διάθεση στα ύψη. Η θεματολόγία της εκπομπής είχε να κάνει με την καλοκαιρινή διάθεση και σκηνικό και ήταν πλήρως προσαρμοσμένη στο κλίμα των ημερών.

 

Τα μηχανάκια της AGB ( αναμένουμε τα καθαρά νούμερα) χαμογέλασαν στην μεσημεριανή εκπομπή. Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, οι επιδόσεις του “Καλοκαίρι Παντού”  έφτασαν στο  15,2%. Την ίδια ώρα, η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη -βρίσκονται απέναντι τα πρώτα 45 λεπτά- σημείωνε σχεδόν ίδια ποσοστά  ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου συγκέντρωναν 15,4%. 



Στο δυναμικό κοινό, όμως, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου ξέφυγε προς τα πάνω και έκλεισε με μέσο όρο 24,4%, αφήνοντας το “Μελέτησέ το!” στο 16,5% και το “ΦΜ LIVE” στο 14,9%.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο My Hood!

Η ζωή σου δεν είναι το μηχανογραφικό!

Διαβαστε επισης

loading...