HomeAGENDAO Sebastian Kokow στην Αθήνα

O Sebastian Kokow στην Αθήνα

Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα του π01 με καλεσμένο τον Rodhad, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η σειρά ‘π’ ξαναχτυπά με το δεύτερο πάρτυ της. Το π02 σας παρουσιάζει τον Sebastian Kokow, έναν από τους πλέον καταξιωμένους Dj και visual artists του Βερολίνου, σ’ ένα Κυριακάτικο – απογευματινό event στο Μaze open air. Ο Sebastian είναι από τους βασικούς artists του roster της Killekill, με πολλαπλές παρουσίες στα line up των γνωστότερων club του Βερολίνου όπως τα Tresor, Suicide Circus, about blank και την Berghain Kantine. Η φήμη του παρόλα αυτά εκτοξεύτηκε μετά την μεγάλη επιτυχία που είδε το project του, ‘The 29Nov Films’, με πάνω 30.000 subscribers και 10.000.000 views στην σελίδα του στο youtube μέχρι σήμερα. Μέσω του ‘The 29Nov Films’ ο Sebastian αναδεικνύει την δημιουργικότητα του σε καλλιτεχνικά videos, συνοδεύοντας τα με την μουσική υπόκρουση των πιο μεγάλων επιτυχιών της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Όπως φαίνεται κι από τα dj sets του αντλεί τις επιρροές του από Techno και Industrial ακούσματα. Τη βραδιά θα πλαισιώνουν οι μουσικές δυο γνωστών Αθηναικών ονόματών της ηλεκτρονικής σκηνής, ANFS και ZORZ, όπως επίσης και του ιδρυτή των ‘π’ πάρτυ, 3.14.

 

O Sebastian Kokow είναι λάτρης τηw techno στην πιο καθαρή της μορφή. Δεν είναι μόνο το ένα μέλος των θρυλικών ’29ΝΟV Films’, που έχει παρουσιάσει πάνω από 5000 video projects συνοδευμένα με τα κομμάτια των πιο επιτυχημένων παραγωγών της σκηνής, αλλά επίσης και Dj με μεγάλη φήμη στην Βερολινέζικη underground σκηνή. Το στύλ του είναι έντονο και raw, ενώ τα sets του φανερώνουν επιρροές από industrial και EBM ακούσματα.

 

Ο ANFS είναι ένας παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής και Dj από την Αθήνα , o συν-ιδιοκτήτης της δισκογραφικής Modal Analysis κι ένας από τους διοργανωτές των Reform parties στην Αθήνα. Τα dj set και οι παραγωγές του είναι ένας συνδυασμός ήχων της techno/industrial και uk bass ηλεκτρονικής σκηνής. Μέχρι τώρα έχει βρεθεί στην σκηνή με ονόματα όπως οι Perc, Cut Hands, Yves De Mey, AnD, Cassegrain, Sawf κ.α.

 

Ο Γιώργος Αγγελίδης – ZORZ ξεκίνησε μιξάροντας CDs στην νυχτερινή ζωή αλλά το πάθος του για αναλογικό ήχο τον οδήγησε να συλλέγει βυνίλια. Στα djs sets και podcasts που υπογράφει, διακρίνονται επιρροές από την φωτεινή disco και soul-funky των 70’s, την αισθησιακη house του Chicago μέχρι την σκοτεινή κι επαναστατική σκηνή του Detroit και του Birmingham. Με το πέρασμα των χρόνων συναναστράφηκε με ανθρώπους με κοινούς κώδικες επικοινωνίας φέροντας εις πέρας διάφορα μουσικά δρώμενα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Βάζοντας την υποκειμενικη τους ματιά, έδωσαν ζωή σε ανεκμετάλλευτα και υπόγεια σημεία, δίνοντας τους ζωή και θετικές δονήσεις. Με το ψευδώνυμο Zorz και ως ενεργό μέλος των σχημάτων Reform, Sleazy Beats & Dirty Vibes, Disorder και Join+ προσπαθεί να περάσει την μουσική -κι όχι μόνο -κοσμοθεωρία του. Η μουσική είναι ο δάσκαλος κι ο ίδιος ισόβιος μαθητής της.

 

Τέλος, το project 3.14 είναι μια δημιουργία ενος εκ των τριών συν-ιδιοκτητών της Αθηναϊκής δισκογραφικής εταιρίας Modal Analysis. O Alex, που βρίσκεται πίσω από τον κωδικό-όνομα 3.14, είναι dj, ανερχόμενος παραγωγός και ιδρυτής των ‘π’ parties με μουσικές επιρροές που εκτείνονται από την κλασσική αισθητική της Techno και Acid των 90s, σε πιο industrial και deep ακούσματα, και μέχρι τους πιο σκοτεινούς και επεξεργασμένους ήχους της σύγχρονης πειραματικής σκηνής. Έχοντας ζήση την ηλεκτρονική μουσική σκηνή του Βερολίνου, του Λονδίνου, και της Αθήνας, πλέον αποτελεί ενεργό μέλος της Βερολινέζικης μουσικής βιομηχανίας. 

 

Κυριακή 20 Ιουλίου

 

Maze Open Air 

Ορφέως 182, Βοτανικός

                                                                                                          

Entrance: Free

 

Doors Open: 24:00 | Doors Close: Personal Decision

Διαβαστε επισης

loading...