HomeΤο "Ναυάγιο" ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη παραλία του κόσμου!

Το “Ναυάγιο” ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη παραλία του κόσμου!

Ένα άρθρο που δημοσίευσε η Huffington Post απονέμει τον τίτλο της καλύτερης παραλίας του κόσμου στο Ναυάγιο της Ζακύνθου.

 

Οι εικόνες γύρω από την παραλία, κάνουν το τοπίο να μοιάζει παραμυθένιο. Τα καταγάλανα και καθαρά νερά, προσελκύουν κάθε επισκέπτη και τον κάνουν να ταυτίζεται με τη φύση. Όλοι οι συντάκτες υποστηρίζουν, ότι όσα άρθρα σχετικά με τις καλύτερες παραλίες κι αν έχουν διαβάσει το Ναυάγιο δε μπορεί να συγκριθεί με καμία. 

 

«Εκτός από τα καταγάλανα, εντυπωσιακά νερά, ένα κουφάρι πλοίου, που στέκει πάνω στην ολόλευκη άμμο, κάνει την παραλία μοναδική».

 

Το Ναυάγιο μαζί με την καρέτα καρέτα αποτελούν του κύριους εκπροσώπους της Ζακύνθου!

Η παραλία ναυάγιο είναι ίσως η πιο πολυφωτογραφημένη παραλία της Ευρώπης. Ο επισκέπτης της Ζακύνθου δεν υπάρχει περίπτωση να μην επισκεφθεί το Ναυάγιο!

 

Πώς θα πάτε

Από το λιμάνι της Ζακύνθου, από τον κόλπο του Λαγανά και από τις Αλυκές πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια που κάνουν το γύρο του νησιού. Επίσης μπορείτε να φτάσετε από Βορρά στο Ναυάγιο και συγκεκριμένα από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών και από το Ακρωτήρι Σκινάρ. Μαζί με το Ναυάγιο θα επισκεφθείτε και τις Γαλάζιες Σπηλιές που είναι αρκετά κοντά. Πιο κοντά από όλα όμως είναι το Πόρτο Βρώμη (περίπου 20 λεπτά). Σε όλες τις περιπτώσεις βουτάτε για κολύμπι στο Ναυάγιο.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Τρέλανε το Instagram η Αθηνά Οικονομάκου με τη νέα ολόσωμη καυτή φωτογραφία της με μαγιό!

Sexy supermodels σου μαθαίνουν πώς να αποπλανήσεις μία γυναίκα!

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...