HomeMEDIAΚοιμηθείτε γυμνοί κάνει καλό!

Κοιμηθείτε γυμνοί κάνει καλό!

Κάτι ήξερε η Marilyn Monroe που κοιμόταν μόνο με το άρωμά της…

 

Σύμφωνα με έρευνες ο ύπνος χωρίς να μας χωρίζει τίποτα από το σεντόνι έχει πολλαπλά οφέλη. Ιδού τι θα κερδίσετε αν κοιμάστε γυμνοί:

 

Ευκολία

Σκεφτείτε ότι θα υπάρχουν λιγότερα ρούχα που θα πρέπει να πλένετε κάθε εβδομάδα. Επειδή ακριβώς δεν τις χρησιμοποιείτε, δεν χρειάζεται να αγοράσετε πιτζάμες.

 

Χτίζετε μια ισχυρότερη σχέση με το σύντροφό σας

Δεν υπάρχει πιο υπέροχο πράγμα από την επαφή δυο σωμάτων και σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, η επαφή αυτή ενισχύει την έκκριση της ορμόνης ωκυτοκίνη. Το αποτέλεσμα της απελευθέρωσής της είναι η ενίσχυση του αισθήματος εγγύτητας και δεσμού.

 

Θα κάνετε πιο συχνά σεξ

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπαίνει ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και ο συνδυασμός με την οπτική επαφή οδηγεί σε περισσότερο σeξ.

 

Καλύτερο δέρμα

Αυτή είναι η μοναδική φορά που το δέρμα σας μπορεί να αναπνεύσει. Μπορεί επίσης να βοηθήσει και τα απόκρυφα σημεία του σώματός σας να αναπνεύσουν, δεδομένου ότι τις περισσότερες ώρες ζουν σε ένα περιορισμένο περιβάλλον.

 

Καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης

Τα ρούχα τη νύχτα κρατούν ζεστό το σώμα, γεγονός που εμποδίζει την απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης που μαγικά αποκαθιστά τις ζημιές του σώματος. Όντας το σώμα σε χαμηλή θερμοκρασία, δηλαδή yυμvό, σημαίνει λιγότερες ρυτίδες.

 

 

Δείτε επίσης: Σοκολάτα και Σκύλοι… Είναι επικίνδυνο;

Διαβαστε επισης

loading...