HomeAGENDAΟ Jan Krueger @ Maze

Ο Jan Krueger @ Maze

Την Παρασκευή 25 Ιουλίου, η ομάδα Deltalfalamda αναλαμβάνει ακόμη μία φορά τα decks του Maze Open Air Club και παρουσιάζει τον πετυχημένο Dj και ιθύνοντα νου της δισκογραφικής “Hello?! Repeat”, Jan Krueger και τον ταλαντούχο Helge Baumerg. Μαζί τους οι συνήθεις ύποπτοι Tonny Lasar, Jose Amba και Klaap.

 

Το όνομα του Jan Krueger αμφισβητεί μία κλισέ φράση που συναντάμε συχνά στην ονομαζόμενη «ηλεκτρονική μουσική βιομηχανία», η οποία λέει ότι ένας Dj οφείλει να είναι και παραγωγός για να επιτύχει. Ο Jan απέκτησε φήμη αυστηρά ως Dj, με ελάχιστες παραγωγές στο ενεργητικό του, γεγονός που αναδεικνύει τις εξαιρετικές ικανότητες του στα decks και το μεγαλείο των μουσικών του επιλογών. Ξεκίνησε την καριέρα του το ’96, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε δισκοπωλείο, διοργανώνοντας βραδιές με guest djs ονόματα όπως οι Daniel Bell, Matthew Herbert, Ata και Steve Bug. Αργότερα γνώρισε τον αναγνωρίσιμο Daze Maxim και κυκλοφόρησαν μουσική στη “Moon Harbour”. Εργάστηκε στην γνωστή εταιρία “Word and Sound” ως διευθυντής πωλήσεων και μαζί με τον Daze, ίδρυσαν την ευυπόληπτη δισκογραφική “Hello?! Repeat”. Σήμερα ζει στο Βερολίνο και είναι μέρος μιας ιδιόμορφης και αξιοσέβαστης ομάδας καλλιτεχνών που συμβάλλουν στη διατήρηση της φήμης της πόλης ως η underground ηλεκτρονική μουσική πρωτεύουσα του κόσμου. 

                                                                   

Ο Helge Baumberg ασχολήθηκε με το djing στην ηλικία των 18 και κατάφερε να εδραιώσει το όνομα του στους underground μουσικούς κύκλους του Βερολίνου. Με εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως οι Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Housemeister και Smash TV μεταξύ άλλων, τα Dj set του έχουν επαινεθεί σε κορυφαία clubs -Bar 25, Tresor, Golden Gate, Ritter Butzke, Renate και Zementgarten. Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν και τα underground parties που διοργάνωνε, επιδεικνύοντας μια εξαιρετική επιλογή ηλεκτρονικής μουσικής και καλλιτεχνών.

 

Ο Tonny Lasar γεννήθηκε στην Κόρινθο και ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη μουσική ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό στην ηλικία των δεκαπέντε. Αργότερα, έστησε τα πρώτα του residency parties στην Καλαμάτα, φιλοξενώντας διακεκριμένους Έλληνες αλλά και ξένους djs. Σήμερα, θεωρείται ένας από τους local heroes και αντικατοπτρίζει το dna ενός τολμηρού dj και παραγωγού με εμφανίσεις σε εγχώρια και διεθνή gigs. Εμφανίζεται ως resident του project “Deltalfalamda” και έχει κατορθώσει να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο ήχο συνδυάζοντας breakbeats, deep house και techno στοιχεία.

 

Ο Jose Amba γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του βήματα ως Vocalist/Dj στη Μεγάλη Βρετανία. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής αρχικά ως ένθερμος ακροατής. Όταν ασχολήθηκε με το mixing, βρέθηκε να ισορροπεί δεξιοτεχνικά ανάμεσα στη house και την techno. Η παρέμβαση του στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας είναι σημαντική, αφού στο ενεργητικό του συγκαταλέγονται τα projects “Street Outdoors” και “Day 7”. Είναι ένας εκ των ιθυνόντων του “Deltalphalamda” και δρα στους “Los Tres Positiva” μαζί με τον Locke και τον Klaap.

 

Πίσω από το προσωνύμιο Klaap βρίσκεται ο συνιδιοκτήτης και συνιδρυτής του label “Disobey”. Απόφοιτος της SAE Athens, συνειδητοποίησε το πεπρωμένο του σε μικρή ηλικία και έκτοτε δεν επέτρεψε στη δημιουργικότητα του να ξεθωριάσει. Διακρίνεται από ένα ανήσυχο και “ανυπάκουο” πνεύμα, το οποίο πετυχαίνει να εμφυσά αρμονικά στις παραγωγές του. Η σχέση του με το κοινό της ελληνικής underground σκηνής αποδείχθηκε αμφίδρομη. Ένας εκ των τριών “Los Tres Positiva”, resident του project “Deltalfalamda” και πρώην resident του Rioma Club της πόλης του Μεξικού.

 

Παρασκευή 25 Ιουλίου

 

Maze Open Air 

Ορφέως 182, Βοτανικός

                                                                            

Early Door: [00:00-02:00]: Free Entrance

 

Ταμείο [02:00 – The End]: 8€

 

Doors Open: 00:00 | Doors Close: Personal Decision

Διαβαστε επισης

loading...