Υλικά
1 κουτί φυτική σαντιγύ (Ermol)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 βάζο Nutella των 375 γρ.
2 κουτιά εβαπορέ γάλα παγωμένο
φουντουκάκια κατά βούληση
Εκτέλεση
Χτυπάμε το ερμόλ να αφρατέψει και προσθέτουμε το ζαχαρούχο (παγωμένο) και την Nutella και αφού χτυπηθούν καλά, ειδικά η πραλίνα μας, προσθέτουμε το εβαπορέ και συνεχίζουμε προσεκτικά το χτύπημα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε, προσθέτουμε και τα φουντουκάκια και τοποθετούμε πάλι στην κατάψυξη.
Το βγάλε-χτύπα-βάλε στην κατάψυξη, το κάνουμε δύο – τρεις φορές και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε το παγωτάκι μας.
Διαβάστε επίσης:
Μερικοί τρόποι για να κάνει ένας άντρας μία γυναίκα να χαμογελάσει!
Ξεκινά το «τελευταίο ταξίδι» του Costa Concordia