Home MEDIA Φτιάχνουμε το δικό μας μούσλι;

Φτιάχνουμε το δικό μας μούσλι;

0
197

Η Έφη Κοντούλα, προτείνει λύσεις για ένα ευχάριστο, υγιεινό, κυριακάτικο πρωινό. Να τονίσουμε ότι τα υλικά, δεν τα βρίσκουμε σε συμβατικά καταστήματα, αλλά σε εκείνα που πωλούν βιολογικά προϊόντα. Η ποσότητα που δίνεται εδώ είναι για ένα βάζο 1 λίτρου και γίνεται για πλάκα!Μία με δύο κουταλιές μέσα στο γιαουρτάκι μας και έχουμε μόλις φτιάξει μία βόμβα ενέργειας που θα μας κρατήσει για όλη την ημέρα!

 

Υλικά

1 1/2 φλ. νιφάδες βρώμης

1 φλ. ωμά αμύγδαλα χονδροκοπανισμένα

1 1/2  φλ. ινδοκάρυδο (και λίγο παραπάνω αν θέλετε)

1/3 φλ. ηλιόσπορος ωμός

1/3 φλ. κολοκυθόσπορος ωμός

1/3  φλ. σπόροι chia

1/2 φλ. φουντούκι ωμό χονδροκοπανισμένο

4 κ. σ. λιναρόσπορος

2 κ. γλ. κανέλα

1/2 φλ. σταφίδα ξανθή λίγο κομμένη

1/2 φλ. σταφίδα μαύρη

1 φλ. cranberries λίγο κομμένα

 

Εκτέλεση

Ολα μαζί τα ανακατεύουμε και τα κλείνουμε σε βάζο καθαρό ή σε μπωλ που κλείνει αεροστεγώς.

Αν θέλετε να το βάλετε στο γάλα σας, τότε θα πρέπει να κάνετε πούδρα τα ξηροκάρπια όλα λογικά.

 

Διαβάστε επίσης:

Φτιάξτε πανεύκολη γρανίτα φράουλα!

Falafellas: Αιόλου 51! Για τέλεια σνακ και όχι μόνο!