HomeSHOWBIZΟι ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές της Δούκισσας Νομικού!

Οι ιδανικές καλοκαιρινές διακοπές της Δούκισσας Νομικού!

Η Δούκισσα Νομικού, σε συνέντευξή της δήλωσε ότι λατρεύει το ελληνικό καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα, με καλή παρέα και γευστικό φαγητό.

 

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια λέει σχετικά: «Το πώς δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Ούτως ή άλλως στην Ελλάδα έχουμε τόσα υπέροχα μέρη»

Ποια γεύση έχει συνδέσει με το καλοκαίρι; «Φυσικά το καρπούζι», λέει σχεδόν φωνάζοντας. «Νοείται ελληνικό καλοκαίρι χωρίς γεύση και μυρωδιά καρπουζιού;».

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ: Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου ΧΩΡΙΣ μακιγιάζ και πείτε μας αν την αναγνωρίζετε!

Στη συνέχεια, όρισε την καλοκαιρινή ευτυχία και ανέφερε: «ουζάκι, ψαράκι και θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά», κι αν την ρωτήσεις τι δεν λείπει ποτέ από την καλοκαιρινή της τσάντα, θα απαντήσει «αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, μάσκα για τα μαλλιά, πετσέτα θαλάσσης, ένα επιπλέον μαγιό, φορτιστής κινητού, κλειδιά, ένα βιβλίο και φυσικά πορτοφόλι». 

 

Όσο για το πώς θα μας διαφήμιζε σε έναν ξένο Τουρίστα ως έθνος, επισημαίνει: «τον ήλιο και τη θάλασσά μας, τους λαχταριστούς μεζέδες, τους κούκλους άνδρες μας και τις υπέροχες γυναίκες. Το μεσογειακό ταμπεραμέντο του Έλληνα προσδίδει στο καλοκαιρινό time-out κάτι μοναδικό», (δια)δηλώνει η Δούκισσα με ενθουσιασμό, ένα κορίτσι που δείχνει -και είναι- τρελά ερωτευμένο με την πατρίδα του. Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελε να ζήσει κάποτε την εμπειρία εξωτικών διακοπών στο εξωτερικό προκειμένου να μυηθεί σε άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες. «Θα ήθελα να γευτώ διαφορετικά φαγητά, να γνωρίσω άλλες θρησκείες και να έρθω σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους»

 

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Μαρία Κορινθίου βίωσε κατάθλιψη;

Η πιο δύσκολη στιγμή του Γεράσιμου Σκιαδαρέση!

Διαβαστε επισης

loading...