HomeMUSIC-OLD"Πήγαν να με σκοτώσουν τρεις φορές - Πίστευα πως θα με ξεκοιλιάσει...

“Πήγαν να με σκοτώσουν τρεις φορές – Πίστευα πως θα με ξεκοιλιάσει ένας ναρκομανής”: Ποιος διάσημος Έλληνας τραγουδιστής έκανε αυτή την αποκάλυψη;

Ο τραγουδιστής μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη για της δυσκολίες που αντιμετωπισε στο ξεκίνημα της καριέρας του και πραγματικά όσα αποκαλύπτει συγκλονίζουν!

 

Ο λόγος για τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος μιλώντας σε γνωστό περιοδικό αποκάλυψε όλα όσα έζησε τα πρώτα χρόνια της καριέρας του!

 

 

“Σε αυτή τη δουλειά δεν μου ήρθαν όλα ρόδινα. Τρεις φορές λίγο έλειψε να χάσω τη ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν είχα πάει στο Τορόντο στον Καναδά και επειδή το μαγαζί όπου εμφανιζόμουν γέμιζε, οι ανταγωνιστές πλήρωσαν μια παρέα να με «ψήσει» να πάω μαζί τους, με σκοπό να με δείρουν και να με πετάξουν στη λίμνη. Με κυνηγούσαν, αλλά ευτυχώς με έσωσε ο κουμπάρος μου. Τη δεύτερη φορά ήρθε ένας νεαρός στο καμαρίνι μου μετά το πρόγραμμα και μου λέει «η μάνα μου έχει καρκίνο και επειδή είναι φανατική σου θαυμάστρια θέλω να της κάνεις έκπληξη και να έρθεις σπίτι μας». Αν και παραξενεύτηκα για το περασμένο της ώρας αποφάσισα να πάω γιατί μου είπε πως ήταν ετοιμοθάνατη. Μπήκα στο αμάξι του, όμως κάποια στιγμή τον είδα να τρέμει. Τον ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπε πως είναι ναρκομανής. Σάστισα, όμως του πρότεινα να τον βοηθήσω πηγαίνοντάς τον σε μια κλινική και προσφέροντάς του δουλειά. Ενώ τον συμβούλευα, κάποια στιγμή άρχιζε να φωνάζει να σταματήσω. «Σταμάτα. Κανείς δεν μου χει ξαναμιλήσει όπως εσύ», μου είπε. «Ξέρεις γιατί ήρθα; Για να σε πάω σε ένα ερημικό μέρος να βγάλω στιλέτο και να σε σκοτώσω για να σου πάρω τα χρυσαφικά. Κατέβα κάτω πριν το μετανιώσω». Έπαθα την πλάκα μου, γιατί πίστεψα ότι θα με ξεκοίλιαζε.”

 

Δείτε επίσης: Γνωρίστε την τολμηρή… Amber Delecce!

 

ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ! Δείτε τη φόρεσε η Kesha για να κολυμπήσει στη θάλασσα!

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...