HomeMUSIC-OLDΑποκλειστικό: Η πράξη της Άντζελας Δημητρίου που συγκίνησε τον Μαρτάκη! (Φωτογραφίες)‏

Αποκλειστικό: Η πράξη της Άντζελας Δημητρίου που συγκίνησε τον Μαρτάκη! (Φωτογραφίες)‏

Θριαμβευτική ήταν η πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Posidonio με τον Κώστα Μαρτάκη, την Χριστίνα Σάλτη, τη Θωμαή Απέργη, τον Λευτέρη Κιντάτο. Στο Posidonio διασκέδασε κι η Άντζελα Δημητρίου με την παρέα της. Η καλλιτέχνιδα μαγνήτισε τα βλέμματα με το natural look της. Η Lady μάλιστα επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί προσωπικά.

Η Άντζελα Δημητρίου αργότερα έκανε μια πράξη που συγκίνησε τον Κώστα Μαρτάκη αλλά και τους παρευρισκόμενους στο μαγαζί. Καθώς ο Μαρτάκης βρισκόταν στην πίστα στο δεύτερο πρόγραμμά του πλησίασε στο τραπέζι της Δημητρίου για να την χαιρετήσει.

Η Άντζελα Δημητρίου καθόταν πρώτο τραπέζι-πίστα. Λίγα λεπτά αργότερα η Δημητρίου έγνεψε στον Κώστα Μαρτάκη. Εκείνος πλησίασε. Η Lady του ελληνικού τραγουδιού έβγαλε από το χέρι της ένα βραχιόλι – από αυτά που είναι η τελευταία λέξη της μόδας και τα φορούν αγόρια και κορίτσια- και το πέρασε στο αριστερό χέρι του Κώστα Μαρτάκη ο οποίος δεν περίμενε μεν αυτήν την κίνηση της Άντζελας , τον συγκίνησε δε. 

Το Athensbars που βρισκόταν εκεί και παρακολουθούσε το πρόγραμμα αλλά και την κίνηση της Άντζελας στον Μαρτάκη, δεν έχασε την ευκαιρία και τράβηξε μια φωτό τον Μαρτάκη που φορά το βραχιολάκι-δώρο της Lady.  

H βραδιά κύλησε σε ξεσηκωτικούς ρυθμούς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δίνει τον καλύτερο εαυτό του. 

 

Διαβαστε επισης

loading...