HomeMEDIAΗ Αλέκα Καμηλά μιλάει για την νέα εκπομπή που θα συμμετέχει!

Η Αλέκα Καμηλά μιλάει για την νέα εκπομπή που θα συμμετέχει!

Η Αλέκα Καμηλά μιλάει για την εκπομπή που θα αντικαταστήσει το «Δέστε Τους», αλλά και για την Μαρία Ηλιάκη.

Εκτος Alpha Μετά Από 12 Χρόνια Δημοσιογράφος Γιάννης Πιτταράς

-Για την τηλεοπτική της επιστροφή: «Ήθελα να κάνω κάτι δημιουργικό στον ελεύθερο χρόνο μου εννοώντας πέραν της καθημερινότητάς μου ως μητέρας με τα παιδιά. Ήθελα να προσθέσω τον τίτλο εργαζόμενη μητέρα . Κι έτσι το αποφάσισα».

 

-Πώς προέκυψε η πρόταση συνεργασίας του Alpha; «Έπειτα από μια ιδέα που είχαμε με την Μπέττυ (Μαγγίρα) για μια εβδομαδιαία εκπομπή και την καταθέσαμε στο κανάλι. Όταν την παρουσιάσαμε λοιπόν δεχθήκαμε την πρόταση γι’ αυτό που θα κάνουμε τώρα. Με την Μπέττυ θέλαμε να δουλέψουμε μαζί στην τηλεόραση εδώ και αρκετό καιρό».

 

-Τι θα δούμε στη νέα απογευματινή εκπομπή του Alpha; «Θα δούμε μια παρέα που περνά πολύ ωραία στην τηλεόραση και στόχο έχει να παρασύρει τους τηλεθεατές. Με πολύ καλή διάθεση και όρεξη για παιχνίδια και αστεία. Ένα ευχάριστο και χαλαρό απογευματινό μαγκαζίνο που θα έχει και ενημερωτικές δόσεις όπου χρειάζεται. Περνάμε πραγματικά πολύ ωραία στο πλατό και αυτό θέλουμε να μεταδώσουμε και στους τηλεθεατές. Δεν ξέρω αν είναι τόσο καινούργια πρόταση εμείς θα δώσουμε πάντως τον καλύτερό μας εαυτό».

 

-Για την Μαρία Ηλιάκη που θα είναι η τηλεοπτική τους «αντίπαλος» με την καθημερινή της εκπομπή στον ΣΚΑΪ: «Ακόμη δεν έχω μπει στο κλίμα του ποιος βρίσκεται απέναντι, ποιος δίπλα και ποιος παραέξω. Δεν έχω τέτοιες φοβίες. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Να σου πω ότι η Μαρία Ηλιάκη μου άρεσε πολύ και την έβλεπα και δεν το λέω για να φανώ ευγενική».

 

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαία η εξάπλωση του Έμπολα στη Λιβερία!

Γιατί οδηγήθηκε στη δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Ηλίας Ψινάκης;

 

Διαβαστε επισης

loading...