HomeMUSIC-OLDΗ Lady Gaga τρέλανε την Αθήνα! Εμφανίστηκε με ελληνική σημαία και μας...

Η Lady Gaga τρέλανε την Αθήνα! Εμφανίστηκε με ελληνική σημαία και μας αποθέωσε! Όλα όσα συνέβησαν εχθές!

Όλα όσα συνέβησαν στο φαντασμαγορικό show της ποπ σταρ, από την στιγμή που βγήκε από τη Μεγάλη Βρετανία μέχρι και το τέλος της συναυλίας!

 

Μετά τις προκλητικές εμφανίσεις εντός και εκτός του ξενοδοχείου, η Lady Gaga αποφάσισε να επιλέξει ένα σχετικά σεμνό αλλά και εκκεντρικό λουκ για να αναχωρήσει για το ΟΑΚΑ όντας στολισμένη με μια μεγάλη τιάρα και φορώντας κάτι πο έμοιαζε με χιτωνα!

 

 

 

 

 

Εν τω μεταξύ όλη τη χθεσινή ημέρα χιλιάδες θαυμαστές τις τραγουδίστριας συγκεντρώνοντας εξω από το ΟΑΚΑ με σκοπό να μπουν στο συναυλιακό χώρο!

 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από φωτογραφίες που ανεβάζουν τα «μικρά τερατάκια», με τις εκκεντρικές εμφανίσεις όπως είναι φυσικό να μην λείπουν.

 

 

 

 

 

Ωστόσο, πέρα από τους χιλιάδες θαυμαστές της στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι για να παρακολουθήσουν από κοντά το φαντασμαγορικό σόου. Ανάμεσά τους είναι η υπουργός Τουρισμόυ, Ολγα Κεφαλογιάνη, αλλά και πάρα πολλοί τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές.

 

 

 

 

 

 

 

Στις 21.15, η Lady Gaga βγήκε στη σκηνή. Η ντίβα της ποπ τυλιγμένη με ελληνική σημαία φώναξε “Για να σας δω Ελλάδα”. Αλλαξε περούκε αστραπιαία και αναφώνησε “Αφροδίτη”!!

 

 

 

Ο κόσμος ξεσηκώθηκε με πασίγνωστες επιτυχίες μεταξύ των οποίων το Poker face μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και το Paparazzi.

 

Μετάνιωσε ο Γιώργος Παπαδάκης για την παρουσίαση του Sold out;

 

Εντύπωση μάλιστε προκάλεσε ότ;ν σε κάποια στιγμή η Lady Gaga απευθύνθηκε στο κοινό και είπε: “Αφού επιβίωσε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας θα επιβιώσετε και εσείς.”

 

Καθ’ ολη τη διάρκεια του show η εκκεντρική καλλιτέχνης συνεχίζει να αλλάζει ρούχα, περούκες, φορέματα και να εντυπωσιάζει σε κάθε τραγούδι

 

 

 

 

Στις 22.50 η συναυλία της Lady Gaga φθάνει στο τέλος της και το κοινό την αποθεώνει για τη μοναδική αυτή βραδιά.

 

Δείτε επίσης: Ο Τζορτζ το χρυσόψαρο αναρρώνει έπειτα από επιτυχή επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο

 

Όλα όσα θα σου αποκαλύψουν αν είσαι πραγματικά υγιής!

Διαβαστε επισης

loading...