HomeSHOWBIZΠου χάθηκε η Ειρήνη Μερκούρη; Όσα είπε για τον Θεό, τις φήμες...

Που χάθηκε η Ειρήνη Μερκούρη; Όσα είπε για τον Θεό, τις φήμες για το μοναστήρι και για τη ζωή της

Η Ειρήνη Μερκούρη μίλησε χθες στην κάμερα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας που αντιμετωπισε, αλλά και στις φήμες για τον εγκλεισμό της σε μοναστήρι!

 

“Ζω από θαύμα και το απολαμβάνω. Ο Θεός είναι πάντα δίπλα μου, σε όλους μας, αρκεί να το καταλάβουμε εμείς. Πάντα ήμουν συνειδητοποιημένη ότι αύριο μπορεί να μην υπάρχουμε ή και τώρα… απλά τώρα είμαι λίγο παραπάνω, δεν έχει μεγάλη διαφορά”, είπε χαρακτηριστικά .

 

 

“Εγώ δεν είμαι καμένη. Δεν είναι παράνοια να μιλάς για το Θεό, δεν είναι τρέλα, δεν είναι λάθος, είναι το μόνο σωστό που ο άνθρωπος μπορεί να δώσει στον δημιουργό του. Είναι το λιγότερο που μπορούσα να δώσω στο Θεό την ομολογία μου, σύμφωνα με εκείνο που μου έδωσε Αυτός, την ζωή μου ξανά και την υγεία μου”.

 

Όσο για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να έχει μπει σε μοναστήρι, η ίδια ξεκαθάρισε “Δεν μπορεί να βγάζεις ότι η Ειρήνη Μερκούρη είναι εσώκλειστη. Ένας άνθρωπος ορθόδοξος πραγματικός, όπως είμαι εγώ, δεν θα έκανα ποτέ μια κίνηση να πάω στο μοναστήρι και να φύγω, να φοράω μίνι στην Γλυφάδα και κολάν και τζιν… δεν γίνεται, κάποιο πρόβλημα πρέπει να υπάρχει στο κεφάλι”.

 

Δείτε επίσης: Δείτε τη φώτο της Φαίης Σκορδά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ που ανέβασε στο Instagram ο Γιώργος Λιάγκας!

 

Πέθανε ο μπαμπάς της Κατερίνας Καραβάτου. Τι δήλωσε για αυτό ο Κρατερός Κατσούλης;

Διαβαστε επισης

loading...