HomeMUSIC-OLDH Έλενα Τζαβαλιά, η Στέλλα Καλλή, η Χριστίνα Πολίτη κι ο Γιώργος...

H Έλενα Τζαβαλιά, η Στέλλα Καλλή, η Χριστίνα Πολίτη κι ο Γιώργος Γιαννιάς διασκέδασαν στο Posidonio!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κι η παρέα του δημιουργούν το αδιαχώρητο στο Posidonio.

O Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει το σύνθημα της διασκέδασης με το τραγούδι που λατρέψαμε «Πάρεμε αγκαλιά» και συνεχίζει με νέες και παλαιότερες επιτυχίες του. Οι παρευρισκόμενοι εκδηλώνουν τον ενθουσιασμό τους με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δημιουργεί ατμόσφαιρα ξέφρενου party.

H απάντηση της Σίσσυ Φειδά στο ξέσπασμα της μητέρας της: «Kλόουν»που το παίζει…»

 Ο Κώστας Μαρτάκης με τη θετική του διάθεση , τη μοναδική σκηνική του παρουσία, το νέο του τραγούδι «αν κάπου κάποτε» κι άλλα αγαπημένα δημιουργεί μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Η Χριστίνα Σάλτη μαγνητίζει με τις ερμηνείες της και το μπρίο της, η Θωμαή Απέργη σαγηνεύει με τη φωνή της και την παρουσία της επι σκηνής κι ο Λευτέρης Κιντάτος ξεχωρίζει κι εισπράττει χειροκρότημα. Στο σχήμα συμμετέχουν οι ταλαντούχοι: Josephine, Marios Brasil, Βαλένθια Διγενή, Κατερίνα Μπουρνέλη.

Ξεχωριστές είναι οι στιγμές στα ντουέτα του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη Θωμαή Απέργη σε μια πολύ ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική συνάντηση επι σκηνής.

Αξέχαστη για τους παρευρισκομένους είναι η συνύπαρξη του Κωνσταντίνου Αργυρού με τονΚώστα Μαρτάκη στην πίστα.

Με το πιο κεφάτο πρόγραμμα της πόλης ,διασκέδασε  η Έλενα Τζαβαλιά  λίγες μέρες πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα στο πλευρό του συζύγου της Μάρκου Σεφερλή στο πρωινό τουMega. Η Έλενα Τζαβαλιά επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Κώστα Μαρτάκη στα καμαρίνια τους όπου τους έδωσε προσωπικά τα συγχαρητήριά της.

Στο Posidonio διασκέδασε η Στέλλα Καλλή , καλή φίλη του Κωνσταντίνου Αργυρού με την οποία το καλοκαίρι έκαναν μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στην Ελλάδα. Με το πρόγραμμα του Posidonio διασκέδασε κι η Χριστίνα Πολίτη.

Στο Posidonio, γλέντησε κι ο Γιώργος Γιαννιάς που δεν παρέλειψε να συγχαρεί προσωπικά τονΚωνσταντίνο Αργυρό.

 

Η κάθε βραδιά στο Posidonio κι ένα μοναδικό PARTY!

POSIDONIO

Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

Τηλ. 210 8941033, 210 8941035

 

Διαβαστε επισης

loading...