HomeMEDIAΠότε κάνει πρεμιέρα το Join Us;

Πότε κάνει πρεμιέρα το Join Us;

Το Joy έρχεται για άλλη μια χρονιά στο Σκαϊ, λιγάκι αλλαγμένο όμως . Με διαφορετικό τίτλο και μερικά νέα πρόσωπα στην ομάδα θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 16:30.

Συνεχίζει να μας συγκινεί η Φαίη Σκορδά στο Instagram! Δείτε τη νέα φώτο που ανέβασε!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

Η αγαπημένη παρέα που ταυτίστηκε με τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ λέει φέτος στους τηλεθεατές «JoinUs».

Το «JoinUs» κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.30.Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ακούει ιστορίες γυναικών καθισμένη άνετα σ’ έναν καναπέ, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανακρίνει διάσημους ανθρώπους, η Νίκη Κάρτσωνα μεταμορφώνει τα κορίτσια της διπλανής πόρτας σε it girls, ο Λευτέρης Λαμπράκης ανοίγει το αρχείο του και βγάζει ρετρό ιστορίες. Η αγαπημένη παρέα που ταυτίστηκε με τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ λέει φέτος στους τηλεθεατές «JoinUs».’Έλα μαζί μας” προτρέπει η ομάδα της εκπομπής : για να μαγειρέψουμε, να μιλήσουμε, να σκεφτούμε, να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι για τα παιδιά μας, για τις σχέσεις μας, για τον εαυτό μας. Για να δούμε θέατρο και σινεμά, για να ακούσουμε ωραίες μουσικές και ακόμη πιο ωραίες συζητήσεις. Για να γυρίσουμε την πόλη, για να δούμε ωραία πράγματα, για να ομορφύνουμε την καθημερινότητα μας. Για να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, για να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι, για να ταξιδέψουμε με βιβλία, για να μοιραστούμε στιγμές.

“Ελα μαζί μας” γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους.Η μεγάλη παρέα του «JoinUs» ξεκινά την τηλεοπτική της διαδρομή αυτό το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στις 4.30 μ.μ. 

Διαβάστε επίσης: Κώστας Κόκλας: “Δεν ήμουν όμως ποτέ μίζερος και χωρίς λεφτά στην τσέπη μου νιώθω πλούσιος”

Δυναμικό come back για τη Τζένη Μπαλατσινού στο MEGA!

Διαβαστε επισης

loading...