HomeSHOWBIZΙωάννα Λίλη: Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και ο ρόλος των...

Ιωάννα Λίλη: Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και ο ρόλος των παιδιών σε ολο αυτό!

Την πρώτη της συνεντευξη λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή της στο Μακεδονία TV έδωσε η Ιωάννα και μίλησε για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη!

 

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την καθημερινότητα της και πώς είναι τώρα που ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τις υποχρεώσεις του στο Ευρωκοινοβούλιο.

” Ούτως ή άλλως είχα εγκλιματιστεί σε ένα παρόμοιο περιβάλλον την εποχή που γνώρισα τον Θοδωρή και ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Έλειπε συχνά σε αποστολές και έμενα μόνη μου στη Θεσσαλονίκη. Τώρα έχω κοντά μου και την καλύτερη συντροφιά, τα παιδιά μας, τη Μαρία και τον Ιωάννη“, δήλωσε χαρακτηριστικά

 

Δωροθέα Μερκούρη: Το νέο συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα της

 

Ωστόσο, αν και η ίδια δε θα είχε πρόβλημα να μετακομίσει μαζί του στις Βρυξέλλες αποκλείει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

“Το είχα επιχειρήσει στο παρελθόν, όταν ως μοντέλο είχα μείνει για περισσότερο από έναν μήνα στην Αμερική. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να προσαρμοστώ. Ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τα «θέλω» των παιδιών, να συζητήσουμε μαζί τους για το εάν θέλουν και αν μπορούν να προσαρμοστούν σε μια τόσο μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους”, είπε.

 

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η απόδειξη ότι η Αγγελική Ηλιάδη είναι πολύ τρυφερή μανούλα! Δείτε τη φώτο που κοιμίζει το γιο της!

 

Πουνέντης για Φουρεϊρα: κάνει ρεζιλίκια!

Διαβαστε επισης

loading...