HomeVENUEClub DREAM CITY

DREAM CITY

Εκπροσωπώντας το αυθεντικό Fine Dinning & Clubbing στην Αθήνα, το Dream City αποτελεί μία εκλεκτική επιλογή για υψηλού προφίλ εκδηλώσεις. Μοναδική αισθητική και αρμονικά διακριτοί χώροι bar και εστιατορίου, εξυπηρέτηση πολλών αστέρων και γαστρονομικές δημιουργίες προσφέρουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία για τους προσκεκλημένους σας, οι οποίοι μπορούν να γευτούν τις μοναδικές μοντέρνες μεσογειακές γεύσεις που επιλέγει ο chef μας, γεύσεις οι οποίες θα τους μείνουν αξέχαστες.

 

Ακόμα, το Dream City αποτελεί ιδανική λύση και για όλους όσους θέλουν να διαφημίσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους, αφού στον χώρο του φιλοξενεί μία τεράστια οθόνη τεχνολογίας LED, που είναι βέβαιο πως θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα, αφού μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο με τρόπο άκρως κινηματογραφικό! Σημαντικό στοιχείο αποτελεί επίσης και η χωρητικότητα του DC, αφού μπορεί να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών, φιλοξενώντας 80 καθήμενους στο εστιατόριο, 600 καθήμενους στο εστιατόριο και περισσότερους από 1000 όρθιους στον χώρο του Club. Και φυσικά όπως είναι λογικό έχουμε δημιουργήσει έναν τεράστιο χώρο στάθμευσης, ο οποίος μπορεί να χωρέσει τα επιβατικά οχήματα όλων των καλεσμένων σας!

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το DC έμπρακτα έχει αποδείξει ότι είναι ικανό να αναλάβει την διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, αφού τον τελευταίο χρόνο μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες, όπως π.χ. η Adidas Hellas, το εμπιστεύτηκαν, χαρίζοντας στους προσκεκλημένους τους, μοναδικές βραδιές, που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, πως θα τους μείνουνε αξέχαστες!

Διαβαστε επισης

loading...