HomeSHOWBIZΗμαρτον!! Η Άντζελα Δημητρίου τρελά ερωτευμένη με 28χρονο επιχειρηματία, γιο πρωην βουλευτή...

Ημαρτον!! Η Άντζελα Δημητρίου τρελά ερωτευμένη με 28χρονο επιχειρηματία, γιο πρωην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!

Η Λαίδη στο πέρασμα των χρόνων έχει κάψει πολλές καρδιές και τώρα έφτασε η στιγμή να την… “πάθει” η ίδια και μάλιστα με… πιπίνι!

 

Η τελευταία της σχέση ήταν με τον εφοπλιστή με τον εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη, με τον οποίο ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους.

 

Ο νέος έρωτας ωστόσο δεν άργησε να «χτυπήσει» ξανά την πόρτα της Άντζελας. Σύμφωνα με πληροφορίες η λαίδη είναι ερωτευμένη και όχι με κάποιον συνομήλικό της, αλλά με έναν άντρα κατά πολλά χρόνια μικρότερό της! Ο λόγος για τον Αποστόλη Ρόμποπουλο, Θεσσαλονικιό επιχειρηματία και μόλις 28 χρονών! Η φωτογραφία που βλέπετε είναι πριν απο τέσσερα χρόνια. Σήμερα ο νεαρός έχει πάρει μερικά κιλά παραπάνω και μπορείτε να τον διακρίνετε στην εικόνα απο τη Μύκονο δίπλα στη Lady.

 

 

 

Το ΠΡΩΤΟ μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη μετά τις φήμες για την εγκυμοσύνη της!

 

Η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι στην συμπρωτεύουσα σε νυχτερινό μαγαζί όπου και τραγουδούσε. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως η τραγουδίστρια είναι ξετρελαμένη μαζί του.

 

Μάλιστα λίγες βδομάδες μετά οι δυο τους, μαζί με λίγους φίλους για ξεκάρφωμα, πήγαν στη Μύκονο και έκαναν τα μπάνια τους σε κοσμική παραλία.

 

Έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί στη συμπρωτεύουσα, όμως αν και όλοι γνωρίζουν πως είναι ζευγάρι, εκείνοι έξω συστήνονται ως φίλοι.

 

Δείτε επίσης: Κατάληψη στο γραφείο του Μπουτάρη

 

«60’ Ελλάδα»: Το ταξίδι αρχίζει απόψε στον ALPHA! (Φωτογραφίες)

Διαβαστε επισης

loading...